İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
@eryugr 92,56 sizin sıralama nedir
-
@sev-ren. 125 hocam
-
@rootofallevil kdk zaten içimize şüpheyi düşüren insanlar 90 aldığı halde diken üstünde bekliyor herkesin gönlünce olsun sgk iş teftiş gibi bir kaç kurum açıklasaydı çok rahat düşecek ama onlarda bekletiyor:))
-
@eryugr geçen senenin puanları yüksek sıralamaları daha geri buda 2018 de puan yapanlar için ayrı bir olumsuzluk hayırlısı olsun umarım gelir hocam:)
-
@antimülakat 2018 puan ve sıralamalar paylaşılmış 2017 puanı ile başvuru yapacak arkadaşlarda yazıp bir listede onlara yapılsa az çok tahmin edilir aslında taban puanı
-
İnşallah elddn evrak etme koşulunu yerine getirecek kişiler başvuru yapar
-
@firito inşallah hocam şayet listeye girersem iş yerinden 1 gün izin alıp evrak teslimi yapıp aynı günün akşamı döneceğim Allah'ın izniyle
-
Meslekle ilgili fazla bilgi olmayınca eski alımlarla ilgili malumlar forumunu gezindim 2014 teki 18 kişilik alımda -ki o sene 5000 kadar vmy ataması 100 lerce merkez uzman yardımcısı ataması gerçekleştirilmişti- buna rağmen 88 küsürde kapatmış
Valla bir yandan kdk alımını düşünüp 90 a kadar düşebilir diye umutluyum diğer yandan 92 den aşağı kapatmaz diye endişeliyim -
@rootofallevil Turne sürelerinin uzun olması ve elden başvuru etkiler hocam puanları
-
Dostlar elbette Müfettişlik, Kontrolörlük gibi mesleklerde turne olması sebebiyle tercih edilme oranı düşüyor. Çoğu kişiye merkez uzmanlık daha cazip geliyor. Ama şu dönem a grubu kadronun yetersiz olması işleri biraz sıkıntıya sokuyor. O yüzden puanı olan yazabilir diye düşünüyorum. Hele bir de sözlü mülakat yapıyorlar ki katılım yüksek olur.
-
@antimülakat peki hocam bu mesleğe girdikten sonra tabi Allahın izniyle girersek yardımcılık dönemi dahil 10 yıllık hizmet süresini doldurduğumuzda başkontrolör unvanı alabiliyormuşuz. Sizce bakanlık içinde idari görev alma şansı ne kadardır kontrolörlerin yani en azından 10 yılı doldurup başkontrolör olanların?
-
@rootofallevil hocam başkontrölör olan birisinin daire başkanı olması her zaman olabilecek bir şey. Yalnız İç işleri bakanlığında her zaman şöyle bir durum vardır: Öncelik her daim mülki idarededir. Mülki idare istediği her köşebaşını kapatır. Diğer yerlerden gelenlere müsaade etmez.
-
Müfettişlik ve kontolörlük mesleğinin özlük hakları iyileştirilmeli... Önceden hakimler ve müfettişler benzer maaşı alıyormuş sanırım,şimdi arada dağlar kadar fark var. Diğer türlü merkez uzmanlık daha cazip...
-
@mhmt4228 kardeşim vekaletname yoluyla yapsak kabul ederler mi daha evvel örneği var mı bu durumun
-
@gökyeleli ben başvurucam ama elden teslim biraz kafami ka4istirdi
-
@gizo11 elden yapamayacaksaniz lutfen basvuru yapmayın hakka girmeyin
-
Arkadaslar kdk 93le kapatti ama 91 puanla siralamam 48di. Burada siralama puan durumu kdk ile cok farkli. Kiyas dogru olmaz
-
24-25 aralık tarihleri geldiğinde gerçekten zor durumda olup elden evrak teslimine gidemeyecekler hariç lütfen başvuru yapıp keyfi olarak gitmemezlik yapmayalım, hak yemeyelim lütfen! kendim için de söylüyorum
-
@rootofallevil söylediklerinizde haklısınız fakat bu süreç de sayfalarında ayet paylaşıp sebepsiz yere her ilana sırf ego tatmini için başvuru yapanlara şahit olduk o yüzden burada da çıkabilir merak etmeyin ama herkes nasibini yaşar gelsede gelmesede gönlünü ferah tut hocam:)
-
Başvurular bugün başlıyor