İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
@mülkye kardeşim aradım sordum oluyor dedi ama hata yapmayın o kişi düzeltemez diye de uyardılar örneği var mi bilmem bn öyle yapacam vekaletname yoluyla
-
Lütfen elden evrak teslim etmeyecek başvuru yapmasın .
-
başvuru yapabilen mi var mı ? sertifika hatası veriyor bende..
-
Açılan başvuru sayfasında ileri dediğimde içişleri sitesinden üyelik istiyor arkadaşlar, nasıl üyelik alıyoruz bilgi sahibi olan var mı?
-
@abrakadabraz hocam üyelik değil e imza sertifikası uyarısı var.. bende de aynı sıkıntı var.arıyorum bakanlığı ama ulaşamadım kimsye
-
Ulan bizim devlet işlerinde tek bir şifreyle tıkır tıkır işlem yapabileceğimiz sistem olmayacak mı ya! E-devlet şifresiyle girelim işte ne uğraştırıyorsunuz ona ayrı üyelik buna ayrı şifre
-
Bu sertifika meselesi nedir ya, bu İçişleri modülü personel için değil mi? Biz personel miyiz de sertifikamız falan filan olacak... Anlamadım nasıl başvuracağımızı.
-
Işte bütün meselebu, yani sınava başvurabilmek. Bu çileli süreçleri geçip basvuruyu kaydet diyebilmek .
-
başvuruyu tamamlayabilen varmı
-
Bu ülke yaşam enerjimi tüketiyor günden güne. Üç beş sene evvel hayat doluydum. Şimdi e-devlet'te refresh yapıyorum iki dakikada bir.
-
ben de de hata verdi
-
su an da calısmıyor sistem sertifika falan muhabbeti devam edio
-
Üyelik yapılamıyor ki sisteme giriş yapalım 30 uma gelmeden kanser edecek bunlar beni
-
şuan girdim ben tarayıcıyı değiştirince girdi
-
@metehan tarayıcı hangisi
-
@cesss
Chromeİçişleri Bakanlığı’nın sitesinde duruydular kısmında bugünkü ilana girerek ordan girebilirsiniz
-
@metehan hocam başvuruyu tamamlayabildiniz mi? hala aynı hatayı veriyor bende
-
abi bu nedir ya. bi işte düzgün olsun.
-
Harbi kurum sınavlarına hazırlanırken en nefret ettiğim şey: Bu gereksiz sınav başvuru formları idi. Doldurursun o kadar sırf başka arama motoru olmuyor diye kabul etmezdi, ondan sonra otur tekrar baştan doldur. Ne saçma sapan işlerdi hala da aynı anladığım kadarıyla.
-
Muhtemelen yanlış bir siteye yönlendirildi başvuru modülü. O düzeldi bende, her şeyi hallettim, şimdi de bilgilerimi kaydedemiyorum jahsjdsdas, beklenmedik bir hata oluşuyormuş. Umarım gün içinde başvurumu tamamlayabilirim.