@ankaragüçlü arkadaşında dediği gibi: ilan yok gelen ilan uzunca bir süreç alıyor bu gibi zor şartlardan çıkıp merkez bankasını kazandığınızı unutmayarak başkasının nasibiyle oynamayınız. Rekabette olası isminizin olması ve gitmemeniz demek 1 kişinin hatta arkasındaki 1 ailenin nasibiyle oynamanız demektir. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim umarım feragat ederseniz.
abrakadabraz
@abrakadabraz
abrakadabraz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
RE: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Arkadaşlar bu başlığı bi salalım gelişme var sanıyorum her seferinde... Açıklanınca zaten illaki biri yazar. Maalesef süreç böyle yapacak bir şey yok.
-
RE: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
Grammy ödülünün cevabı Ahmet Ertegün olacak hocam.
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Rekabet kurumu mülakat sonucunu bekleyen arkadaşlar arasından bugün Merkez bankasını kazanan arkadaşlar olduysa, tebrikler.. Umarım Rekabetten feragat ederler
-
@öğrenci polemik yaratmaya çalışıyorsun. Günlerdir takip ediyorum sayfayı kimsenin herhangi bir duyumu yok tek duyum ‘yakında açıklanacak’ ama hangi yakınlıkta kimse bilmiyor. Herhangi bir duyumun varsa mesela bu tarz konuşma yapabilecek, şu an bizimle paylaşabilirsin?
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
Arkadaşlar psikolojik testin son aşamasındayız, fake atıyor bize kendince.
-
Hocam öyle bir şey olursa onun sonu gelmez, o zamanda PTT sınavına girenlerde dava açar.
-
RE: 2019 KPSS a
@mehmetkvl p3 73 puan en az 80-85 bandında yapabilseydim 1.2.3. olabilirdi dereceden kastım.
Sıfırdan başlayanlara ders olsun gk gy çok önemli. Ben belki şu an ön sıralardan bilgi veriyorum birde şöyle bir örnek vereyim 2 arkadaşın alan neti aynı birinin p3 85 lerde diğerinin 70 lerde, 70 lerde olan 600üncü 85 lerde olan 200üncü.. iyi bir program yapın. -
Bu sayfa canlandığında herkes açıklandı ya da gelişme var sanıyor. Açıklanınca zaten 5 dk geç ya 5dk erken herkes öğrenecek. Kendimizi 1-2 Aydan önce açıklanmayacakmış gibi şartlandıralım. Erken olursa ne ala. Ancak böyle gün gün gidersek herkesin sabrı tükenecek. Sükut altındır.
abrakadabraz tarafından gönderilen son iletiler
-
@mehmetkvl p3 73 puan en az 80-85 bandında yapabilseydim 1.2.3. olabilirdi dereceden kastım.
Sıfırdan başlayanlara ders olsun gk gy çok önemli. Ben belki şu an ön sıralardan bilgi veriyorum birde şöyle bir örnek vereyim 2 arkadaşın alan neti aynı birinin p3 85 lerde diğerinin 70 lerde, 70 lerde olan 600üncü 85 lerde olan 200üncü.. iyi bir program yapın. -
Alandan 131 netim var 4 alan derside 30 üstü ancak süreç boyunca gk gy hiç çalışmadım. Alandan benden neti düşük olup iyi bir gk gy yapanların dereceleri var. Size tavsiyem gk gy önem verin.
-
RE: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
@seligman16 işletme, ancak @mrnobody 'in söylediği gibi puan sıralaması olacak hocam..
-
@officialsecret aynen hocam sayı azda değil 4-5 kişi var öyle, bu kişilerin listede olması demek üstüne üstlük tabiki rekabeti seçmemeleri durumunda kurum yedeklerini çağırmak zorunda değil her şey kendi insiyatifinde, yazık günah herkes o kadar hayal kuruyor bekliyor. Listeler açıklanmadan önce feragat etmeleri şart gözüküyor.
-
RE: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
@ankaragüçlü arkadaşında dediği gibi: ilan yok gelen ilan uzunca bir süreç alıyor bu gibi zor şartlardan çıkıp merkez bankasını kazandığınızı unutmayarak başkasının nasibiyle oynamayınız. Rekabette olası isminizin olması ve gitmemeniz demek 1 kişinin hatta arkasındaki 1 ailenin nasibiyle oynamanız demektir. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim umarım feragat ederseniz.
-
Rekabet kurumu mülakat sonucunu bekleyen arkadaşlar arasından bugün Merkez bankasını kazanan arkadaşlar olduysa, tebrikler.. Umarım Rekabetten feragat ederler