Imkansiz bir arayis : ideal kulak tikaci
-
Bu nasil bir sektör anlamiyorum.
Tek gorevi belli bir desibele kadar olan sesleri kesmekle gorevli olan bu -lanet olasi- kulak tikaclarindan isini yapan ve kulaga girip yerini yadirgamayanini bulmak ne kadar zor..
Bakin artik f/p urunu olmasini da gectim. Sadece isini yapsin istiyorum...
Yok olmuyor. Gidip sacma sapan bir fiyat verip aliyorum. Ne kulaga giriyor ne de sesi kesiyor.
Lutfen su gencin ideal kulak tikaci arayisina destek olun..
Nerededir bu kulak tikaci? Hangi markadir? Ne kadardir ?
-
-
@otuzyılsavaşı
budur hocam!!! yıllardır kullanırım.yıllardır..mükemmel bir yalıtım sağlıyor mükemmel.bunsuz uyuyamam. 200'lük paketi vardır daha uygun olan..kesin bilgidir,lütfen yayalım -
@otuzyılsavaşı hocam bu turuncu rengi gorunce ; A takima alinip sonra kadro disi kalan bir ara umut vadetmis yetenekli sanilmis genc futbolcu aklima geliyor.
Bu o turunculardan mi ? Piyasada bu turunculardan var ve bende kulaga bile girmedi. Bu farkli mi?
-
@foucault
:).piyasadakileri bilmiyorum hocam lakin tekli satılanları kastediyorsan ondan değil.kulağa oturuşu mükemmeldir.rahatsızlık vermez.takma usulünü de bilmek gerekiyor önce sağ elinle ezip inceltiyorsun sonra sol elinle sağ kulağın üstünden çekip kulağın içine yerleştiriyorsun daha sonra da kendisi birkaç saniyede şişip kulak içini dolduruyor -vice versa- :)) -
-
-
Sitenin çocuklarının bitmez tükenmez yaz kış bağırış çağrışları dolayısıyla ben de böyle bi arayışa girmiş ve turunculardan kullanmıştım ama cidden psikolojik filan mı artık hiç işe yaramıyorlardı
-
@otuzyılsavaşı hadi insallah hocam. Heyecanlandim :D. Evet bu tekli satilanlar hicbir ise yaramiyor saniyorum kullandiklari malzeme cok onemli. Olay orda bitiyor. Biraz hamurumsu olmasi lazim duz sunger olunca olmuyor.
Ideal kulak tikaci alinca ben mutlu olucam ben mutlu olunca evde ya da kutuphanede cevremdekiler mutlu olacak (ya da ben katil olmayacagim) boyle boyle ulke kalkinir hocam
tum olay o calisan kisinin dogru kulak tikacini takmasi..
-
Yumuşak silikon kulaklık kullanıyorum kulağa göre şekil veriyosun ve hiç ses geçirmiiyo mükemmel bir şey
-
@lilith hocam nerden aldiniz ? Ben ona benzer bir seyi decathlondan aldim ama genelde su kacmasin diye uretilenlerdenmis pek ise yaramadi. Bildigimiz playdoh hamuruydu nerdeyse :..) sizin dediginiz nerden ne kadar temin edilir ?
-
Hocam ben de kullanıyorum kulak tıkacı turuncu olanından da taktığım zaman bi süre sonra uykumu getiriyo ya bazen nefes alamıyorum niye böyle oluyo alakasını çözemedim
-
@gs47 hocam ben eskiden beri kullaniyorum guzeline denk getirebilirsem. O da ayri bir bagimlikik yapiyor ama hassaslik seviyesi artiyor kutuphanede bile takiyor insan sonra.
Ama sizin dediginiz o olay bende dogada kamp yapmaya gittigimde olmustu Cadirda yanimdaki kisi cok horluyordu ben de taktim tikaci..zaten gece karanlik, issiz yer, zaten bir de uyku tulumu icindesin el kol icerde hapis, tikaci da takinca tabuta girmis gibi olmustum
Aliskanlik meselesi
-
Otifleks'in uyku kulak tıkacını kullandım memnun kaldım. 4 farklı boyu var: S,M,L,XL.
En ses geçirmeyeni sünger olanı. Antibakteriyel ve antialerjik ürünler.
http:/ /www.otifleks.com.tr/index.html -
@foucault eczaneden alıyorum çifti 10 tl ye aldım. Bazen 2-3 çifti 10-15 tl olanlar da oluyo eczanede hiç kaliteli değil.