2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Gecen yil sinirda gecenlere baktim hicbiri kazanamamis. Kurum mulakatta yazili puanina onem veriyo demekki
-
@biriibfli bu sene İl göç mülakata kalan ve başka mülakat beklemeyen net mülakatı geçer. Çünkü guy , dguy, ysk , kaymakamlığa falan cok geçiş olacak.
-
@mehmetkvl insallah hocam
-
Arkadaşlar Göç idaresi Genel Müdürlüğünün ödeneği(tavan) 2019 için 2018e göre 5 kat artırıldi. Umarım bu hem il goc hem de merkez goc uzman yardimcisi alimlarına olumlu yansir.
-
@mehmetkvl hocam salı açıklanır dediniz Perşembe oldu :)))
-
Bizim girdigimiz sınavları takip komisyonu falan mı var? Neden kaç sınavdır olagan surecin uzamasına şahit oluyoruz? İl göç böyle sınav yapmayı nerden öğrendi??
-
Ya ne zaman açıklanır arkadaşlar var mı arayan
-
Tlfna cvp veren yok 2 gün boyunca bağlanması için bekledim itiraz süresi de malum geçti. Eziyet başka bişey değil
-
Ben aradım personel dairesine baglandim telefonda bilgi veremiyoruz dediler:(
-
Yok mu bir haber yaaa
-
mantık olarak yanlış olan sorular dışında seçimlerin yenilenmesi ile ilgili soruda 3/5 diye bir seçenek yoktu 2/5 vardı şıklarda
-
@mmedip 3/5 vardı
-
@mmedip 5 te 3 şeklinde yazıyordu sanırım 3/5 değil de o yüzden anımsamıyorsunz
-
arkadaşlar gaiplik diyen yazılan sorunun cevabı gaiplik degil ölüm karinesi olacaktı ve mülki amire başvurulurtarzı cevabı oluyordu yanlış ögrenilmesin diye yazıyorum
-
@tolga80 ölüö tehlikesi içinde kaybolan diye başlamıyor muydu soruya?
-
@tolga80 ölüm tehlikesi altında kaybolan diyodu hocam soruda ölümüne muhtemel bakılan bi durum demiyodu
-
@sonofanatolia aklımda ölümüne kesin gözle bakılan diye kalmış
-
Off gaiplik o sorunun cevabı, valla tartiscam
-
@tolga80 emin misiniz bende ölümüne kesin gözüyle bakılan diye hatırlıyorum.
-
@gresham-t malesef