2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@bohr sağolasın herkes iktisatçı olmuş
-
Beyler 2-3 kişinin emanetini alabilirim kardeşimle geliyorum ben o beklicek beni.
-
Bu arada aştiden kızılaya geçicem ordan ne taraftan otobüse biniyoruz acaba? Bir de kızılaydan kaç dk sürer?
-
@denetcii kardesim aştiden kızılaya ankarayla gel ordan batıkent metrosuna bin ivedik metro duragından in kecioren ostim dolmusu surekşi gecer 3 4 dk bir ona bin 5 10 dk sonra antaresin orada in
-
@wroclaw hocam kızılayda inince batıkent için tekrar kart mı basıcaz acaba? Bir de kart almak lazım değil mi:)
-
Arkadaşlar ya şu anda yoldayım da kalem silgi evde unutmuşum acaba aştide Kırtasiye var mı 7/24 açık olan ?
-
@muzgor benimde silgim yok genelde sınav yerinin çevresinde teyzeler okumuş kalem satıyor
-
@fernando-reges hocam ben Kızılaydan geçecem ama tam olarak bilmiyorum il dışından geldim
-
@denetcii Yok metro içinden aktarım var. Ankaray'dan inip Batıkent-sincan metrosuna bineceksiniz orada ivedik durağı'nda ineceksiniz.
-
arkadaşlar yarın ki sınavda hepinize başarılar dilerim , dualarım sizlerle , inşh bildiğiniz yerlerden gelir sorular
-
208'e binince İlk Anteres durağında inilecek galiba.9.45'e yetişemeyen olursa taksiye binsin. İvedik'ten kalkış saatleri:
-
@denetcii AŞTİ de var midir
-
@muzgor vallaha bilmiyorum hocam bakıcam bende gidince
-
Hepimize başarılar arkadaşlar hak edenin kazandığı adil bir sınav olması dileğiyle iyi geceler
-
Uykusuz sınava gireceklere selam olsun
-
@denetcii ne zaman uykumuz zamanında geldi ki sınav gecesi zamanında gelsin
-
@gresham-t Uyku ne demekti?
-
@teklif-eğrisi bilmiyorum:/
-
@gresham-t hocam ben yoldayım o yüzden Ankara'da olsam uyumuştum
-
@enki ya sen ne diyosun kardesim ? gelmis sinava basvuru yapmis puanlar aciklanmis ilgöc gibi herkesin arkasina bakmadan kactigi kurum 87yle kapatmis ve sen bu kadar yuksek kapatmasina ragmen o sinava girebilmissin ve simdi cikiyosun diyosun ki maddi durumdan dolayi giremedim oyle mi ? sinava calistin mi kardesim ? kurum mevzuatina falan hakimmiydin ? herseyin tamdi paran mi eksikti ? eger oylese gercekten salakmissin bide issizim suan diyosun boyle kasvetli bi donemde bukadar yuksek puan almissin bunu kullanmiyosun neden parasizliktan.
yaz gruba yok arkadaslar param de ulan kac tane adamiz be sana yada senin gibi kisilere yardim edemicez mi okadar da esek miyiz biz utanmak yok isimizi elimize alana kadar ne gerekiyosa herkes onu yapmali bahanelerle hic biyere gelemeyiz