2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@lawrence hocam benimde tebligat gelmedi acaba bi sorun mu var diye bütün gün aklim karışıktı size geldi mi
-
@machu-pichu size şimdiden hayırlı olsun hocam tebrikler
-
@lawrence inşallah öyle olur ne diyeyim. Seninde bekleyecegini sanmiyorum insallah sana da gelir sira.üzüntünü unutturmasini diliyorum Allahtan
-
@machu-pichu geldi ama çok önemli değil gelip gelmemesi içiniz rahat olsun ...
-
@lawrence sizi dikkate aliyorum hocam umarim onemli değildir
-
Arkadaşlar kaç kişi gitti toplamda listeden bilen var mı
-
Pazartesi feragatımı vericem inşallah
-
Dguy belli de guy ne kadar var yazan olursa iyi olur
-
@guymağduru dguy kaç kişiydi ?
-
@arrow 31 yedeğe kadard 7 kişi
İçişleri stajyerlik 2 kişi -
dguy ve guy asilde 14 kişi. yedeklerde de yaklaşık 10 -12 kişi var
-
@ceteris il göç asil ve yedeğinde mi bu
-
@ceteris guyda hangi illere baktınız
-
@guymağduru il göçte dguy kazanan 31 kişi mi var şimdi
-
Bugün guy ve dguy olan arkadaşlarım için çok sevindim çok da mutlu oldum onlar adına. Benim bekledigim tek yer buraydı ve sanırım olmayacak bana sıra gelmicek. Üzgünüm ne diyebilirim ki ağlamanın bi faydası yok.. insallah yeni bir guy ilanı gelir allah çalışan kimsenin emeğini boşa çıkarmasın süreç çok zor allah bekleyenlere sabır versin.
-
Ziraat Uzman * PTT uzman * YSK müdürlük * Kaymakamlık * İlgöç * BDDK * 5-10 Merkez Müfettiş uzmanlıklar sonuçlanırken Şimdide GUY-DGUY sonuçlandı Çok Şükür. Öncelikle bu A grubu mesleklere Atanan arkadaşları canı gönülden Tebrik ediyorum. Allah İnşallah Görevlerinde başarılar nasip etsin. Sizlerde bu işsizlik yolundan geçen Ailelerini mutlu etmek için uğraşan kişilersiniz. Sizlerden ricam Lütfen yeni gelecek ilanlara (Mesela SGK Denetmenlik gibi) bırakalımda Halihazırda işi olmayan Aylardır ilan bekleyen İşsiz arkadaşlarımız başvursun. Bizlerde ailelerimizin yüzünü güldürmek onları mutlu etmek ve halihazırda iş sahibi olmak istiyoruz. Bu sürecin nasıl sıkıntılı olduğunu İŞSİZLİĞİN ne kadar zor olduğunu sizde Çok iyi biliyorsunuz. ( Zaten KAYMAKAMLIK PTT YSK BDDK DGUY ve diğer merkez uzman ve müfettişlerin başvuracağını düşünmüyorum zaten daha üst bir meslek sahibisiniz ) GUY-ZİRAAT UZMAN - İLGÖÇ olan arkadaşlarda Aynı denkte meslek olduğu için Rica ediyorum sizde Başvurmayın ve daha çok işsiz arkadaş mülakat görsün. Zaten ne güzel halihazırda Maaşınız olacak. Hepinizden Allah Razı olsun Arkadaşlar. İnşallah hayatta herşey gönlünüzce Olsun Başarılar. İyi Çalışmalar.(Keyfi başvurulara, Ben gene başvurayımda genede Mülakata gitmem gibi düşüncelere Hep birlikte karşı çıkalım Arkadaşlar.Böyle şeyler çok can yakıyor.Bunlar belki önceden sizinde canınızı yakmıştır. Daha fazla Ailenin canı yanmasın.Allah’a Emanet olun..)
-
@arrow hocam siraniz kaç ki
-
@aybala, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@ceteris il göç asil ve yedeğinde mi bu
Hayır 31. Yedeğe kadar baktım
45 kişilik ilgöç asil listesinde guy+dguy 14 kişi
45 kişilik ilgöç yedek listesinde guy+dguy 10-12 kişi olduğu söyleniyor -
@arrow kaçıncı yedek sizin
-
@guymağduru hocam emin misiniz bu şekildeyse neredeyse 30yedeklere kadar sıra gelir.