2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı
-
@evandro Sadece bilmeye yönelik puan verilmiyordur tabi ki ama cevaplayamadığım sorular oldu . O yüzden tam olarak ne desem emin değilim. Çok teşekkür ederim
-
İski mülakat sonuçları ne zaman açıklanır? Bana mülakat günü ordaki memur seçimlerden sonraya sarkabilir demişti.
-
@sınavkolikk siz ne zaman girdiniz, ben girdiğimde oradaki ik şefine sordum martın ilk haftası açıklarız demişti.
-
@hoffafd 15 inde girdim ben hocam
-
@sınavkolikk Geç açıklanacak gibi duruyor. Mülakatların 1 ay sürmesi süreci baya uzattı.
-
@haticeaydinn mülakatlarin bir ay süreceği mülakat listeleri açıklandığı zaman belliydi zaten. Şahsi fikrim sonrası iki hafta içinde açıklanacağı
-
@haticeaydinn arkadaşın da dediği gibi mulakatlarin bir ay süreceği başından belliydi zaten bunun mülakat sonuçlarının aciklanmasini uzatması ile alakası ne acaba
-
@garam İnşallah dediğiniz gibi olur hocam
-
@sınavkolikk en zorlu olan başvuruların sonuçlarını bir haftada açıkladılar ki 30 bin kişiden bahsediliyor. Şimdi iki bin kişinin mantıken puanlamasi uzun sürmese gerek.
-
@garam Evet hocam temennimiz o yönde. İk yı aradım düşüremedim bugün. Yarın tekrar arayacağım. En azından ne zaman açıklanacağına dair bir fikrimiz olur.
-
@sınavkolikk aldın mı hocam bu haber
-
@garam Hocam 0212 301 16 85 i arıyorum ama açan olmuyor malesef.
-
@garam Bu cuma bitiyor değil mi mülakatlar hocam ?
Önümüzdeki günlerde mülakata girecek arkadaşlarımız oradan bilgi alırlar ve bizimle paylaşırlarsa daha sağlıklı olur.
-
@sınavkolikk evet bu cuma bitiyor fakat son giren arkadaslarin bekleme kat sayısı olacağı için peşine duseceklerini sanmıyorum:)
-
@garam Evet haklısınız. Başlık da çok aktif değil hiçbir yerden bilgi alamıyoruz. Güvenlik soruşturmaları hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
-
@sınavkolikk kazanmanız kesin galiba, şimdiden güvenlik soruşturmasına geçmişsiniz
-
@hoffafd arkadaş belki o hiyerarşiyi bilmiyordur. Kesin olsa burada işi ne
-
@hoffafd İlk mülakatımdı sürecin nasıl işlediğini bilmiyorum, garanti olsa burada işim ne
-
@sınavkolikk takılmıştım hocam zaten umarım erken açıklanır da çok beklemeyiz.
-
@hoffafd Seçimlerden önce açıklanır mı sizce ?