TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı

KPSS B
    2019 i̇ski̇ 463 adet memur
    45
    224
    36957
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • J
      jonah Son düzenleyen:

arkadaşlar bu bilgisayar işletmenliği pozisyonu ve istenen sertifikayla alakalı detaylı bilgi verebilecek var mı?

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Antimülakat
        Antimülakat @jonah Son düzenleyen:

@jonah hocam okuduğunuz bölümde enformatik veya bilgisayar dersi aldıysanız sıkıntı olmayacaktır.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • A
          Abuzer Yasaklı @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo reis o iletiyi ben kaldirdim sen kendi kendine ne diye gelin guvey oluyon anlamadim😀😀 sen mi kaldirdigini dusundun😀😂 hic gulecegim yoktu.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • A
            Abuzer Yasaklı @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers hanefendi ben size bir sey demiyorum sadece ekonometri bolumu gereksiz yoksa sizin egitim almis olmaniza saygim sonsuz.

• P
              paretowilfredo @Abuzer Son düzenleyen: paretowilfredo

@abuzer, içinde söyledi: 2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı

@paretowilfredo reis o iletiyi ben kaldirdim sen kendi kendine ne diye gelin guvey oluyon anlamadim😀😀 sen mi kaldirdigini dusundun😀😂 hic gulecegim yoktu.

alt metni

alt metni

Çok gülme Abuzer, benimle polemiğe de girme. İyi uçuşlar.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
              ...

...her dem taze doğarız,
              bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • E
                ebcan @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers kesinlikle haklısın bende ekonometri mezunu mağduru olarak yarın arayacağım ve peşini bırakmayalım

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • G
                  gs47 Son düzenleyen:

Maaşını özlük haklarını vs nasıl öğrenebiliriz

• North remembers
                    North remembers @ebcan Son düzenleyen:

@ebcan hocam bu numaradan arayın hemen bağlanıyorsunuz 0212 301 16 85

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • E

@north-remembers teşekkürler yarın hemen arıcam

• H
                        haticeaydinn Son düzenleyen:

Bugün genel müdürlüğü aradım. Eğer listeye girersek evrak teslimini şahsen yapmamız gerekiyormuş , posta yolu kabul edilmiyormuş. 2 kere git gel yapacağız yani.. Uzak illerden katılacak olanlar veya özel sektörde çalışanlara duyurulur 🙂

• G
                          GARAM @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat hocam başvuracağim kadro derecesi 6 . Maaşı ne kadar olur acaba. 657 ye tabi mı yada sözleşmeli mı istihdam olunuyor teşekkür ederim şimdiden

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • L
                            leyli Son düzenleyen:

Arkadaşlar bilgisayar işletmenliği için sözlü mülakatın yanında bilgisayarla alakalı uygulamalı bir sınav da yapılır mı? Daha önce böyle bir kadroya başvuruda bulunmadım, bir bilgi sahibi olan var mıdır?

• Antimülakat
                              Antimülakat @GARAM Son düzenleyen:

@garam hocam o derece boşalan dereceyi ifade ediyor. O derecede boşluk varmış, çok detaylı bir anlam ifade etmediğini söyleyebilirim. Normal 9/1 olarak başlarsınız diye düşünüyorum. Maaşında 3 bin tl üzerinde olacağını düşünüyorum.

• North remembers
                                North remembers Son düzenleyen:

T.C.
                                YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI

Eğitim Öğretim Dairesi Başkanlığı

Sayı :75850160-303.01.01-E.5349 23.01.2018

Konu :İ.İ.B.F. Mezunlarının Başvurduğu Yerlere Başvuran Programlar İlk.

Devlet Personel Başkanlığı'nın, Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nca değişik tarihlerde bazı fakülte ve program mezunları için kamu kurum ve kuruluşlarının açmış olduğu sınavlarda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarının başvurduğu yerlere başvuru yapabileceklerine ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarına tanınan haklardan yararlanabileceklerine ilişkin alman kararların; kamu kurum ve kuruluşlarının kendi özel mevzuatlarından kaynaklanan kısıtlar nedeniyle uygulanabilirliğinin bulunmadığı, (örneğin: İçişleri Bakanlığı'nın 21.10.2006 tarihli Kaymakam Adaylığı giriş sınavı ilanında da sınava katılabileceklerin mezun olması gereken fakülteler "Üniversitelerin Siyasal Bilgiler, Hukuk, İktisat İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki en az dört yıl süreli fakültelerden mezun olmak şartlı ilana yukarıda yer alan program mezunlarının başvuramaması") söz konusu program mezunları ile ilgili kamu kurumu arasında ihtilafa neden olduğu belirtilen kararların yeniden değerlendirilmesi konusundaki yazısı 17.01.2018 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenmiş ve 2547 sayılı Kanun'un 2880 sayılı Kanun'la değişik 43/b maddesi uyarınca Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı'nın görüşü de dikkate alınarak, ekte yer alan tablodaki programların kamu kurum ve kuruluşlarının açmış olduğu sınavlarda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarının başvurduğu yerlere başvuru yapabileceklerine ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarına tanınan haklardan yararlanabileceklerine ilişkin alman kararlarda değişiklik yapılmasına gerek olmadığına ve ekli listede yer alan programlann kamu kurum ve kuruluşlarının açmış olduğu sınavlarda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarının başvurduğu yerlere başvuru yapabileceklerine ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarına tanınan haklardan yararlanabileceklerine ve söz konusu program mezunlarını kurumların ihtiyaçları doğrultusunda kabul edebileceğine karar verilmiştir.
                                Bilgilerinize arz ve rica ederim.

• North remembers
                                  North remembers Son düzenleyen:

Yök denklik kararı var beni insandan saymıyor iski açıkça cimere yazacağım destek verirseniz çok teşekkür ederim

E E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • E
                                    evandro @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers arayıp görüşme sağlayabildiniz mi?

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • E

@north-remembers bende aradım ilgilenmediler.Cimere yazalım

• North remembers
                                        North remembers @evandro Son düzenleyen:

@evandro az önce konuştum haklısınız mağdursunuz ama yapabileceğimiz bir şey yok puanınız ziyan olmayacak ama bakanlıktan yeni alımlar olacağına dair duyum aldık dedi. Sizi cimere şikayet edeceğim dedim kapattım. Gerçi bu ülkede kimi kime şikayet edeceğim ki.....

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • E
                                          evandro @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers yeni alımlar olacağı söyleniyor da bu alıma niye giremeyesiniz? Ne saçma iş yapılıyor yahu.

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • North remembers
                                            North remembers @evandro Son düzenleyen:

@evandro ben de bilmiyorum edebiyat mezununa ihtiyaç var ben de iktisat fakültesi mezunuyum ama bana ihtiyaç yok.

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 2 / 12
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti