Diksiyon kursu önerisi alabilir miyim
-
Arkadaşlar merhaba. Ankarada önerebileceğiniz diksiyon eğitimini hakkıyla veren bir yer var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@noyanna, içinde söyledi: Diksiyon kursu önerisi alabilir miyim
Arkadaşlar merhaba. Ankarada önerebileceğiniz diksiyon eğitimini hakkıyla veren bir yer var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
+1
-
@noyanna Başkent İletişim'i bir araştırın hocam isterseniz.
-
@onuktekin hocam baskent iletisim fiyat konusunda biraz tereddut ettim egitim suresi kisa fiyat fazla oldugu icin beni dusundurdu
-
@noyanna hocam halk eğitim diksiyon kurslarına da bakabilirsiniz. Oradaki kurslar kötü değil.
-
@onuktekin cok teşekkür ederim hocam
-
@noyanna Rica ederim hocam. Ama spikerlik başvurusu için kurs arıyorsanız Başkent'i tercih edebilirsiniz hocam. Sertifikası tanınan bir kurumdur. Tecrübelerinizi daha sonrasında bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin
-
Istanbulda olsaydı çok güzel bir önerim olacaktı ama Ankara için fikrim yok
-
@onuktekin Tabi ki paylaşmayı ihmal etmem:) Spikerlikten ziyade günlük konuşmak, kendimi daha iyi ifade edebilmek vs bu durumlar icin düsünüyorum hocam
-
@ekonomistik malesef Ankara icin hocam
-
@noyanna
Hocam neden bu kısma açıldı başlık? Anlayabilmek adına yazıyorum. Yani herhangi bir A grubu meslek için mi talep ediliyor? Biz mi bir şey kaçırdık acaba? -
@adamslani06 hocam su sekilde a grubuna hazirlandigim icin surekli burdaki paylasimlari takip eden biriyim baska sayfalari takip etmiyorum. bu yuzden burda bu basligi actim kafanizi karistirdiysam affola:)