KPSS 2018/2 Merkezi Atama Lisans
-
Son dönemde yapılan tercihler için bir ücret talep edilmiyor arkadaşlar. Üniversite tercihlerinde de ücret alınmıyor.
-
Arkadaşlar bir kaç sorum var size zahmet ; Toprak mahsulleri ofisi nasıldır ?
İktisat 85 puan 650 sıralama 85 yds ile Ekonomistlik gelir mi ?
Bir de kitlerde yıl şartı var mıdır ? Girdikten sonra 3 yıl çalışma şartı vb ? -
@akademili kitler için girdikten sonra 3 yıl çalışma şartı ilk defa bu sene getirilmiş. Kılavuzun ilk sayfasında bunu özellikle belirtmişler .
-
@uvb007 Bu kural sadece B kadrolar için mi yoksa A grubu kadroları da kapsıyor mu acaba hocam ?
-
@akademili puanı yüksek olan birisi YDS asgari puan şartı ile bile birlikte sizin önünüzde kazanabilir bu kadroyu.
-
sbky bölümü mezunuyum ama tercih yaparken 4001 nitelik kodlu bölümü de tercih edebilir miyim?
-
@uvb007 nerde belirtilmiş ben göremedim de bakmak istiyorum
-
@Antimülakat hukuk bölümü p3 85 branş sıralaması 1008 umut ne kadar var sizce?
-
@nurkaya hukukta işler çok karışık hocam. Hakimlik olması nedeniyle kim nasıl tercih yapacak bekleyip göreceğiz?
-
@Antimülakat anladım teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar kadrolarda sınıf/derece kısmına Sözleşmeli olduğu belirtilen ilanlara başvurduğumuz takdirde gelirse puan yanıyor mu?
-
@Antimülakat Hocam siz net bir bilgi verebilir misiniz? Merkezi atamada tercih yapıldığında tercih gelirse o puan hem merkezi alım hem de açıktan alımlar da tamamen yanıyor mu? Ayrıca kadrolarda sınıf kısmında sözleşmeli olanlar da nasıl bir durum var? Her yerde farklı şeyler deniliyor doğrusu hangisi bilemiyor insan.
-
Merhaba hocam bölüm sbky puan 86 4503 'e göre sıralamam 520 m 7 'ye göre 2400 sizce merkezi atamada şansım nedir? Ayrıca Şubat ayında askere gideceğim açıktan alımlarda mülakatlar konusunda sıkıntı yasarmiyim? Nasıl bir yol haritası önerirsiniz?
-
@Antimülakat Hocam
Merhaba hocam bölüm sbky puan 86 4503 'e göre sıralamam 520 m 7 'ye göre 2400 sizce merkezi atamada şansım nedir? Ayrıca Şubat ayında askere gideceğim açıktan alımlarda mülakatlar konusunda sıkıntı yasarmiyim? Nasıl bir yol haritası önerirsiniz?
-
@kamucu12 hocam bu alimda zor gibi. Açıktan atama olduğunda sorun yaşamazsın izni alıp mülakata hak kazanırsın.
-
@antimülakat hocam iyi akşamlar puanım 88.7 bölümüm maliye kendi alanımda sıralamam 40 il farketmiyor bu alım için bi yer gelme ihtimali nedir
-
@sltnnl hocam maliye özelinde kadro sayısı belirli sayıda. Maliye ile ortak İİBF bölümlerinin olduğu kadrolar var. Bunlardaki sıranız çok önemli. Çok yüksek olmamakla birlikte atanma ihtimaliniz var.
-
@antimülakat hocam 626. Sıradayım iibf içinde üniversitelerin gelme ihtimali var mı
-
@sltnnl puan kaç hocam? Üniversiteler için güzel sıra.
-
Arkadaşlar şunu da belirtmek gerekir. Bu atamada tercih yaptınız ve bir yere atandığınız merkezi atama için şansınız mevcut puanınız ile bitti demektir. Sonraki atamalarda daha iyi olan kadroların gelme ihtimalini de ortadan kaldırıldınız anlamına gelir. Yani bu durumları da düşünürek tercihlerinizi yapmanızı tavsiye ediyorum.