KPSS 2018/2 Merkezi Atama Lisans
-
@antimülakat çok teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için. Bende çok zor olduğunun farkındayım nasip artık gerisi
-
@khalkedon Hemen hemen öyle hocam fakat sonuçta alım sayıları, alım yapan kurumlar ve kadrolar, iller, sınavdaki başarı sıralamaları; bunların hepsi farklı değişkenler olduğu için net tahminde bulunmak çok zor, kabaca fikir versin diye en sağlıklı olan çift yıl/2 alımı gibi görünür, yine de o gün açılan kadro sayısı ile bugün açılan kadro sayısını da bu değişkenin içine eklemeyi ihmal etmeyin.
-
@agor çok teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz
-
Arkadaşlar merhaba,stajyer aim için kaç puan ile kapatacağı yönünde bir öngörüsü olan var mı ? Yds etkisini de düşünür isek,en iyi ihtimalle kaça iner ?
-
@lawyer91 hocam en son 2017/1 alımında alırken 91 puan ile kapatmış, bu alımda biraz daha fazla alım var fakat bu da ilk alım, ortalama olarak yine 90 civarı puanlar ile kapatacağını tahmin edebiliriz. Hatta biraz daha düşük kaparsa da şaşırmamak lazım. En az tercih edilme ihtimali olan il için var olan veriler üzerinden benim çıkarımım 88-94 arası.
-
@antimülakat eyvallah hocam çok sağolun bilgilendirmeleriniz için.
-
@gazialabörü önemli değil faydalı olabiliyorsak ne mutlu.
-
@agor çok saolun hocam,teşekkürler ilginiz ve cevabınızdan dolayı
-
Arkadaşlar, merhabalar. TEİAŞ alımlarda 2 yıl ayrılmama zorunluluğu getirmiş.Bu süre zarfında ayrılmak isteyenler ancak belirlenen miktarda ödeme yapmak kaydı ile ayrılabiliyormuş.AİM de böyle bir koşul var mıdır? Biliyor musunuz? Teşekkürler.
-
@gezgin9 DHMİ için böyle bir şey duymadık ama sözleşmeden eğitime katıldıktan sonra kurumdan ayrılmak isteyenler şu kadar tazminat ödemek zorundadır. Şeklinde bir ibare vardır diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar merhaba tercih listemizi oluştururken yaptığımız sıralamanın bir öneni var mı yani benim ilk sıraya yazdığım bir kurumu benden daha yüksek alan bir kişi son sıralarda tercih etse benim o kuruma girme ihtimalim var mı? Yoksa bir kurum için yapılan tüm tercihler sıraya koyulup kadro sayısınca yerleştirme mi yapılıyor? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@ceng öyle bir ihtimal yok. Tıpkı üniversite yerleştirme işlemleri gibi düşün.
-
@antimülakat teşekkür ederim tercih sıralamasının bir önemi yok yani
-
@ceng Sizin puanınız düşük ve sizden puanı yüksek biri son sırasına( sizin ilk sıranıza yazdığınızı ) yazsa ve son sırasına kadar yazdıklarının hiçbir gelmese, sizden önce oraya yerleşme hakkı olur ama bu, sizin yaptığınız sıranın önemsiz olduğunu göstermiyor,
mesela listenizdeki bütün kadroların hepsine sizin puanınızın yettiğini düşünün
Eğer sizden daha yüksek puanlılar yerleşmemisse ilk sıranızdakine yerleşirsiniz diye düşünüyorum -
@generalgeneral teşekkür ederim, evet kendi yapacağım kurum tercihi için sıra önemli ama puanı yüksek olan ilk ya da son tercih farketmez kuruma yerleşir anladığım kadarıyla sağolun
-
Çeko puan 90. Ama ya 4001 ile alıyor ya da neredeyse tüm iibf bölümlerinin olduğu alımlar var. Merkezi atamada şansım nedir sizce? İmkansız mı?
-
bende 84 puanla şansı mı deneyecegim bölüm iktisat
-
@shine91 Hocam 90 puan ile atanma ihtimaliniz var, bu alım için soruyorsanız kesin olmasa da var fakat ilerleyen alımlarda merkezi atama ile yerleşirsiniz.
-
@agor teşekkür ederim
-
Bundan sonraki tercihler de gene para isteme durumu olacak mı?