2 Aralık 2018 Vakıf Katılım Sınav ve Mülakat
-
@npinarklc biraz beklemeniz gerekiyor, açıklanacak dediler. bakalım bekliyoruz ne çıkacak bahtımıza
-
Arkadaşlar bana olumsuz dönüş yapıldı
-
bana da olumsuz dönüş yapıldı.
-
İnsan kaynaklarını aradım olumsuz dönüş yapıldı ama sınavım çok iyi geçmişti kaç net yaptım baraj kaç netti öğrenmek istiyorum dedim beklettiler sonra şu an cevap kağıdınız önümde açık ama söyleyemiyorum bilgi veremiyoruz diyor. Kardeşim o zaman ben sizin yaptığınız bu sınava nasıl güvenebilirim neden bu gizlilik ben kendi sınav sonucumu neden göremiyorum. Asla adil bi sınav olduğunu düşünmüyorum.
-
@meryemkya hangi numarayı aradınız, itirazın sonucu değiştireceğine inanmıyorum ama denemekte fayda var
-
@npinarklc 0216 800 5555 i aradım fakat çok fazla dil döktüm insan kaynaklarına bağlanmak için. Zaten boşuna onca dil döktüm sınav sonucumu bile söylemediler
-
iyi günler ilk önce geçmiş olsun, Çok iyi geçti dediginiz sınav, kaç net civarı bekliyordunuz ? ingilizce yaptınız mı ?
-
Arkadaşlar bu sınav hangi pozisyon içindi. Uzman yardimcıliği mi yoksa servis gorevliliği mi?
-
@872 pozisyon yok genel başvuru
-
@sems ingilizce sadece kolay gelen 5 soru işaretlerdim. Türkçe matematik çok iyi geçmişti ki zaten genel alımdı ingilizce yapma şartı yoktu aradığımda bu şekilde bilgi verilmişti. Kaç net yaptığımı bilmiyorum aradım onca dil dökmeme rağmen bilgi verilmedi kaç net yaptığımla alakalı sınav barajı ile alakalı. Böyle bi sınav sistemi yok ve ben buna güvenmiyorum
-
Ben olumlu dönülen adaylardanım; sınavda toplamda sadece 5-6 boşum var uzun süredir ingilizce eğitim gördüm bütün ingilizce sorularını yaptım bu hepsi doğru olduğu anlamına gelmiyor ama çoğunluğundan eminim. Ne bir torpilim ve içerde bir tanıdığım var. Siz kesinlikle adil bir sınav olduğuna güvenmiyorum diyerek bizleri zan altında bırakıyorsunuz. Keşke böyle yapmasanız ancak kendinizi sanırım sınavınızın iyi geçtiğine inandırmışsınız.
Not: Genelde kurumlar işe alım için ölçme değerlendirme sonuçlarını secereli bir şekilde açıklamaz ancak yeniden değerlendirme ya da yanlışlık yapılmaması amacıyla veritabanında saklar. Çünkü bu sınavlara katılım sayıları genelde çok yüksek olur sizin sınav sonucunuzu açıklarsa İK'ya gelecek olan sonuç öğrenme istekleri iş yükünü inanılmaz bir şekilde artırır.
Değerlendirmenizi bu şekilde düşünmeniz dileğiyle. Allah'a emanet olun. -
@efendy34 Kesinlikle katılıyorum. Kaldıki şuana kadar girdigim sınavlarda hiç bir şirket, sınav sonucunu açıklamadı hatta olumsuz dahi dönmeyen bir çok şirket var.
-
@abdllhklnc size mail geldimi hocam ?bana olumlu yada olumsuz bir mail gelmedi hala
-
@umutsuzibfli yada benim dışımda sonuç alamayan var mı çünkü herkese sonuçlar mail atıldı denildi
ama bende mail falan yok -
@umutsuzibfli hocam ik yı ara bana da mail gelmemişti göndermişler ama mailde sorun olmuş heralde gelmedi tekrar göndermeye çalıştılar ben telefonda öğrendim sonucumu
-
@ekonomistt17 aradım ama ıkı gündür mail atın mail bize ulaşmadı diyorlar hala öğrenemedim
-
Arkadaşlar bugün aradılar yarın mülakata çağırdılar.
-
Başka çağrılan var mı
-
@endüstrici 2Aralıktaki sınav içinmi mülakat daveti?
-
@endüstrici lokasyon istanbul mu kardeşim