2 Aralık 2018 Vakıf Katılım Sınav ve Mülakat
-
Sınav genel başvuruydu st için de bu sınavdan alim yapabilirler. Ne olur bilmiyorum herkesin hakkindan hayırlısı kazananları tebrik ederim.
-
@adam-simith bana olumlu mail geldi. İngilizce çok çok iyi geçmemişti ama kalan 80 sorunun tamamını yapmıştım.
-
olumsuz mail gelen var mi?
-
@1ekonometrist olumlulara sadece bugun mu mail geldi. Acaba yavastan dönüşler basladi mi yoksa sadece olumlulara mail bugune özelmiydi Beklerken hâl olduk. Bilgisi olan varsa bu sürec hakkinda?
-
@ekonomist95 O konu hakkında bir fikrim yok malesef. Zaten soru işaretleri ile dolu bir alım olacak mülakata çağırıldık ama 6-7 ay önceki mülakat sonuçları bile açıklanmamış. Biz de mülakata girsek kim bilir ne zaman dönüş yapacaklar
-
Yukarıda da belirttigim gibi ben 39 ingilizce sorusunu yaptım fakat zordu yani yanlışlarda çoktur fakat yine en azından 20 net alırım diye tahmin ediyorum. Türkçe bittikten sonra, matematik yerine ingilizce den başladım ben. Bu arada bu sınav ST degil, genel bir alım deniyor ve kimse tam olarak bilmiyor sanırım, banka tarafından bilgi de paylaşılmıyor
-
@1ekonometrist facede siteleri karıstirirken bir yerde görmüştüm başlayan var cagrilip bence onlarin olumsuz herhalde tam bir bilgim yok.
-
Arkadaşlar hala mail gelen var mı ? Daha önce girmiş olduğum - yine mentalin yaptığı- bir sınavda mailler soyismin alfabetik sırasına göre gelmişti. Mail gelen arkadaşlar bir yardımcı olursa bizde bekleyelim ya da ümidi keselim artık
-
@npinarklc soyisme göre mi geliyor bilmiyordum. Daha once mental grubun turktelekom sinavina girmistim. Olumsuz maili gelmisti. Yani olumlu olumsuz mail atıyorlar. Fakat vakifkatilim için birşey söyleyemem.
-
@npinarklc bugün email alan var mı arkadaşlar yazarsanız sevinirim
-
Arkadaşlar olumsuz mail alan var mı yoksa olumsuz oldugu için dönüş yapılmıyor mu?
-
@ekonomist95 maili mental değil vakıf katılım attı. O yüzden sistem farklıdır
-
Arkadaslar bankayi arayip sorsak olumsuz mu olduk yoksa surec devam edecek mi
-
@adam-simith Sorarsaniz haber edin. Ben pazartesi de bekliyeceğim olmadi sali arayip soracağım. Fakat kimle konuştu isem kimseye daha mail vs gelmemiş. Belki yavas yavas atiyotlardir.
-
Haber alan lütfen yazsın, bende pazartesiyi bekleyeceğim
-
Ben hafta içi insan kaynakları ile görüştüm olumlu da olsa olumsuz da olsa mail ile bilgilendireceğiz dediler bana da henüz mail gelmedi ve sınavım baya iyi geçmişti umarım herkes emeklerinin karşılığını alır
-
iyi günler arkadaşlar , bana olumlu olduğuna dair mail 14 Ara 2018 16:32 tarihinde geldi. Mail gelmeyen arkadaşlar için bilgi olsun. umarım hepinize olumlu mail gelir.
-
@sems bana da aynı gün aynı saat aynı dk geldi mail...
-
@npinarklc ben aradım az önce ik baglamadilar ama arayan cokmuş hani sormak için ik nin bize ilettiği olumluda olumsuz da dönüş yapilacaktır yönünde dedi. Bekleyin dedi yavas yavas dönüsler yapiliyormuş.
-
@ekonomist95 ik için genel müdürlüğü mü aradınız?