2 Aralık 2018 Vakıf Katılım Sınav ve Mülakat
-
Arkadaşlar merhaba bu sınavla alakalı başlık göremedim. Sınav az önce bitti. Hem sınav hakkında hem de mülakat sürecinde haberleşmek için açtım başlığı. Var mı giren acaba?
-
@thecall hocam kimler sınava davet edildi bende başvurmuştum ama davet almadım iakmet istanbul olanları mı çagırdılar
-
@tolga80 tam bir bilgim yok ortada ilan da yok. ben sadece sitesinden cv oluşturmuştum 4-5 ay önce. istanbul olabilir ama iü edebiyat fakültesinde yapıldı baya da kişi vardı.
-
@thecall hocam bende oluşturdum cv fakat dönüş alamadım.Nasıl geçti mülakat neler soruldu ?
-
@thecall Hangi pozisyon içindi acaba?
-
@bad1905 mülakat değil iü edebiyat fakültesinde yazılı sınav oldu hocam etraftan duyduğum kadarıyla hep siteden CV oluşturanlardı.
-
Temmuz ayında mülakata girenler bir haber aldı mı?
-
@gariban-guy hocam sanırım almadı ben girmemiştim o zaman ama dolduramadılar demekki falan diye konuşuldu.
-
Ben de başvuru yaptım ama sınava davet edilmedim.
-
@thecall bende girdim dün sınava. Sınavdan önce aradığımda ingilizce kademe kademe olacak başlangıç seviyesi ile başlayacak zorlaşacak gittikçe dediler ama alakası yoktu onlar nasıl İngilizce sorularıydı öyle
-
Ne zaman donusler olur arkadaslar b3n gise icin başvursun ıngilizce yapmadim mat nasildi
-
İngilizce zordu bence de mat uğraştırdı zaten süre kalmadı benim İngilizceye
-
@thecall benim de İngilizceye süre kalmadı ama bomboşta olmasın diye 4-5 tane işaretledim
-
Ne zaman donusler baslar acaba
-
@adam-simith çok uzun sürmez umarım
-
Bende girdim sınava sanırım genel başvuru niteliğindeydi sınav. İnternetten okuduğuma göre bana bu yıl şube olarak büyümeye gididicek. Dolayısıyla personel alımını arttırıcak. İÜ Edebiyat fakültesinde yapıldı sınav. Genel yetenek şeklindeydi sözel sayısal ve ing olmak üzere. Zor sorular vardı ama genel olarak yapılabilecek bir sınavdı zamanı iyi kullanmak çok önemliydi. Acaba ne zaman açıklanacak bilgisi olan varsa yada haber alan iletirse sevinirim.
-
Arkadaşlar merhaba bende dün sınava girdim açıkçası bu kadar yoğun bi katılım beklemiyordum ..sorular zordu bana göre sözel mantık soruları bile sayısal mantık soruları gibiydi zaten bi soruyu okuyup anlamak 1 dakika sürüyorken 1 dakikada cevap vermemiz isteniyor ben 37 Sözel mantık 28 sayısal mantık sorusu çözebildim o süre zarfında ingilizcede ise 10 soru işaretledim ama emin olmadan işaretledim ..ingilizce soruları yds formatindaydi yani demek istediğim bu sınavı geçebilmek için ales e ve yds ye çok iyi hazırlanmış biri olmak gerekiyor ..60 net ve üzeri net yapanları mülakata davet ediyorlarmis bu durumda benim.pek şansım yok gibi görünüyor bakalım
-
@erdu35 60 net olayını nerden öğrendiniz
-
60 net nete gore ama bu genel bir sinavdi gise icinde girildi dger pozisyonlar icinde ingilizc3 yapanlar gise garici pozisyona cagrilir bence ingilizcesiz 80 soru vardi o da cok kolay degildi
-
@adam-simith ingilizce yapmak zorundayız sanıp işaretledim 5 tane keşke bunun için baştan bi bilgilendirme yapılsaydı