Arkadaşlar monopolün adli hakimlik setini ,idari soru bankasını almak için satıyorum.
-
Arkadaşlar idari hakimliğe hazırlanıyorum monopolün daha önce idari hakimlik soru bankası çıkmadığı için adli hakimlik setini almıştım ancak ben aldıktan sonra idarisi cıktı ve adlide biliyorsunuz ihtiyacım olmayan dersler var .Adli setini aldıgımdan ucuza satıp yerine idari hakımlık soru bankasını almak ıstıyorum.1.ciltten sadece 5-6 sayfa calıstım diğerinin kapagı acılmadı.Düşünen var mı ???
-
@kendinehakime, içinde söyledi: Arkadaşlar monopolün adli hakimlik setini ,idari soru bankasını almak için satıyorum.
Arkadaşlar idari hakimliğe hazırlanıyorum monopolün daha önce idari hakimlik soru bankası çıkmadığı için adli hakimlik setini almıştım ancak ben aldıktan sonra idarisi cıktı ve adlide biliyorsunuz ihtiyacım olmayan dersler var .Adli setini aldıgımdan ucuza satıp yerine idari hakımlık soru bankasını almak ıstıyorum.1.ciltten sadece 5-6 sayfa calıstım diğerinin kapagı acılmadı.Düşünen var mı ???
@kendinehakime idarisi ile adlisinin ortak dersler bakımından bir farkı yok aynı sorulara.Sadece vergisi yok adlide.Ayrıca adli soru bankası sınav sonrası kpss hazırlanırsanız ticaret icra cmk sı da işinize yarar.
-
Bence de satmayın idari hakimlik kitabi tek cilt cikti 1300 küsür sayfa adli 2 cilt cikti baktim idari hakimlik sorularından daha fazla soru var içinde idari hakimlik kitabının ilgili bölümlerini bulsanız yeterli