TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Arkadaşlar monopolün adli hakimlik setini ,idari soru bankasını almak için satıyorum.

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    arkadaşlar monopolün adli hakimlik setini
    3
    3
    582
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • kendinehakime
      kendinehakime Son düzenleyen:

Arkadaşlar idari hakimliğe hazırlanıyorum monopolün daha önce idari hakimlik soru bankası çıkmadığı için adli hakimlik setini almıştım ancak ben aldıktan sonra idarisi cıktı ve adlide biliyorsunuz ihtiyacım olmayan dersler var .Adli setini aldıgımdan ucuza satıp yerine idari hakımlık soru bankasını almak ıstıyorum.1.ciltten sadece 5-6 sayfa calıstım diğerinin kapagı acılmadı.Düşünen var mı ???

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • A
        Aslan Reyiz @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime, içinde söyledi: Arkadaşlar monopolün adli hakimlik setini ,idari soru bankasını almak için satıyorum.

Arkadaşlar idari hakimliğe hazırlanıyorum monopolün daha önce idari hakimlik soru bankası çıkmadığı için adli hakimlik setini almıştım ancak ben aldıktan sonra idarisi cıktı ve adlide biliyorsunuz ihtiyacım olmayan dersler var .Adli setini aldıgımdan ucuza satıp yerine idari hakımlık soru bankasını almak ıstıyorum.1.ciltten sadece 5-6 sayfa calıstım diğerinin kapagı acılmadı.Düşünen var mı ???

@kendinehakime idarisi ile adlisinin ortak dersler bakımından bir farkı yok aynı sorulara.Sadece vergisi yok adlide.Ayrıca adli soru bankası sınav sonrası kpss hazırlanırsanız ticaret icra cmk sı da işinize yarar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • O
          olursaolur Son düzenleyen:

Bence de satmayın idari hakimlik kitabi tek cilt cikti 1300 küsür sayfa adli 2 cilt cikti baktim idari hakimlik sorularından daha fazla soru var içinde idari hakimlik kitabının ilgili bölümlerini bulsanız yeterli

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • 1 / 1
          • İlk ileti
            Son ileti