Netflix
-
Netflix tavsiye eder misiniz? Satın alıp kullanan var mı?
-
@josborne vala ben aylardır kullanıyorum beş kuruş parada ödemedim. Sonuçta böyle bi hak tanımışlar. Paranız varsa vaktiniz de çoksa her türlü değer.
-
Çok iyi bir platform bence, denemelisiniz.
-
@josborne ilk bir ay bedava zaten. film ve dizi arşivi ne kadar zevkinize uyarsa ona göre hareket edersiniz. şahsi tavsiyem black mirror, casa de papel, narcos, vikings dizilerini izlemediysen parasına da her türlü değer. sinemaya gidiyorum netflix blutv ücretinden fazla para veriyorum film bitmeden çıktığım oluyor. maddi durumun iyi değilse farklı hesap açıp ücretsiz kullana da bilirsin. bir de film, dizi izlemeye ne kadar vakit ayırdığın da önemli. bir kaç ayda zevkine hitap eden şeyleri bitirmek de senin elinde 9-12 ayda bitirmek de.
-
Netflix'de yer alan her şey sanırım dışarda da mevcut. Yani yasal şekilde değil ama yayınlanıyor.
-
@mrnobody burda istediğimiz dilde altyazılı seyredebiliyor muyuz? atıyorum hem ingilizce dublaj hemde ingilizce altyazılı olabiliyor mu?
-
-
@josborne oluyor hocam
-
@josborne ingilizcen varsa radyo tiyatrosu gibi anlatımı bile var. Görme engelliler için hazırlamışlar. Sanırım ingilizceni geliştirmek için soruyorsun. Benimde aklıma gelmişti ve evet oluyor o şekilde. Hatta türkçe dublaj ingilizce altyazı şeklindede oluyor.
-
-
Bu dizileri nette de izliyorsunuz? La casa da papel e başladım, 2. sezonun dahi olduğunu gördüm.
-
@antimülakat hocam netflix daha kaliteli ultra hd seçeneği falan var. yalnız beleş olsa iyi olur.
-
@antimülakat bu dizileri nette izlersiniz ama netflix de şöyle bişey var. İçerik çok fazla. Her türe göre istemediğin kadar dizi ve film. Kendi deposu var bide ayrıyeten kendi içerikleri var ve diğer sitede olan içerikler sadece meşur olanlar. Netflix senin sevdiğin türleri tespit edip o türde içerik veriyor sürekli. Kullanan bilir netflix in ayrı bi tadı var. Netten film açıp izlemek gibi değil yani.
-
@josborne hocam etrafından arkdaşlarından falan kredi kartı bul. Bi kredi kartı bi ay beleş netflix demek.
-
Ileti kaldirilmistir.