VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
arkadaşlar benim gibi mağdur olmak istemiyorsanız yurtiçi kargoyla yollamayın sakın. KOSKOCA Vakıf bank genel müdürlüğüne önce teslim edildi yazılır sonra bankayı ararsınız sizin belgeniz ulaşmadı derler tekrar bakarsanız teslim edilmemiştir fln yazılır. boş yere stres olmayın.başka firmaya gönderin, PTT ye fln verin hatta.
-
@bestof92 Vakifbank Alandan iyi yapip gk gy den de baraji asanlara uzmanlik teklifi yapiyor kesinlikle. Giren yakin arkadaslarim var. Yds den 15 alan ingilizcesi düşük olan.
-
@brifing entresan hocam acaba kurumdan biri mi almak istemedi yetkili olduğu icin yoksa kargo firmasi gece saatlerinde mi gitti de aliciyi bulamadı:)
Ptt ile yolladim dağıtım merkezinde su an bugun icinde teslim edilir umarim. -
Arkadaşlar bu sorulari daha öncede sordum ama deneyimi olan arkadaşlar cevaplamadilar. Bankacılık hukuku dedigimiz de bir cok kanun numarasiyla çıkıyor baz almam gerekn hangisi? Muhasebede bankacılıkla ilgili muhasebe konulari dedigi nelerdir? Nerelerden calismamizi onerirsinjz? İşletme ekonomisi için hic bir bilgim yok yardımcı olur musunuz?
-
@W.S.Jevons VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
@bestof92 Vakifbank Alandan iyi yapip gk gy den de baraji asanlara uzmanlik teklifi yapiyor kesinlikle. Giren yakin arkadaslarim var. Yds den 15 alan ingilizcesi düşük olan.
hocam bu arkadaşlarınız ingilizce barajını geçemedi ama alandan iyi yaptıkları için uzmanlık mı teklif ettiler? az önce ingilizce sorularına baktım ve meğerse ziraat ve halkbank ne kadar kolaymış bu bildiğin yds. yarısını yanlış yaptım
-
@W.S.Jevons hocam bu arkadaşlarınız ingilizce barajını geçemedi ama alandan iyi yaptıkları için uzmanlık mı teklif ettiler? az önce ingilizce sorularına baktım ve meğerse ziraat ve halkbank ne kadar kolaymış bu bildiğin yds. yarısını yanlış yaptım
-
@felix06 hocam geçmiş yılların sorularını bulamadım. Siz buldunuz mu özelden gönderebilir misiniz?
-
@W.S.Jevons Bak bunu bilmiyordum.Söylediğiniz iyi oldu hocam alandan çalışıyoruz bir işe yarasın.Hiç olmadı deneme sınavı olur benim için.
-
Hocam sınav sorularını bulduysanız burada linki paylaşabilir misiniz,lütfen?
-
genele de yazıyım da sorularda tek bulabildiğim 2008 uzman yard, kontrolör falan onun olduğu bir sınav var sadece o arkadaşlar. geri kalanını ben de bulamadım yayınlanmamış
-
@felix06 VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
@W.S.Jevons VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
hocam bu arkadaşlarınız ingilizce barajını geçemedi ama alandan iyi yaptıkları için uzmanlık mı teklif ettiler? az önce ingilizce sorularına baktım ve meğerse ziraat ve halkbank ne kadar kolaymış bu bildiğin yds. yarısını yanlış yaptım
Ziraat, Vakıf ve Halkbank'ın geçmiş yıllarda yaptığı ve internette dönüp dolaşan sorularına bakmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. 2007 2008 yıllarında yapılmıs sınav sorularına bakarak, gelecek sınavlar için sağlıklı bir tahmin yapmak çok doğru değil. Aynı durum ingilizce için de geçerli. O sorulara bakıp da İngilizce şöyleymiş iktisat böyleymiş demektense oturup her şeye hazırlıklı olmak adına çalışmak daha mantıklı
-
@Leightbau sınavlarına geçen sene girdim ziraatin ve vakıfın da eski sorulardan pek bir farkı yok. soru tarzları aynı. vakıfın sabah sınavını kaçırmıştım öğleden sonraki alanla 2008de bulduğum sorular benzerdi hatırlıyorum. ama ziraatin sınavı çok daha kolay en zoru vakıftı
-
@felix06 Dediğim gibi alani iyi yapip ingilizceyi geçemeyen arkadaşlarıma uzmanlik teklifi geldi ve Suan gorev yapiyorlar.
-
Geçen seneki Vakıfbank Müf.yard. sınavına girdim. Tecrübemi paylaşmak istiyorum. Öncelikle ingilizcesi yds ye yakindi. Benim yds puanim 35. Sinavindan ise 40 soruda 20 tane yaptim. Baraji gecemedim. Gk gy si ise diğer banka sinavlarina göre daha ağır ve ales tarzindaydi. 40 soruda 18 dogru yapip yine baraji gecemedim. Alanda ise 120 soruda 87 doğrum vardi. Alan bölümünde hukuk için 40 sorunun 35 i "OLAY" sorusuydu. Ama kolaydi sadece biraz kafa karışıklığı yaratiyordu. iktisatta yapilabilirdi kolaydi. Maliye ise gereginden fazla kolaydi. Muhasebe secenler de kolay olduğunu soylemislerdi. Sinavda belirleyici olan gkgy ve ingilizce kesinlikle. Alandan 120 de 70 yeterlidir. Digerlerinden baraji geçin en kotu uzmanlik teklifi gelir. Ya da alani yine 70 80 civari yapin. Gk gy barajini aşin ingilizceden kalsaniz bile yine uzmanlik teklifi gelebilir. Bir de bu sinavi hangi universitenin hazırladığı da önemli. Yani zorluk derecesi aslinda universite ile alakali.. Sormak istediginiz bişey olursa cevaplarim.
-
Hocam söylediklerinin çoğuna katılmakla birlikte bnm de birkaç arkadaşım tam tersi şekilde mülakata çağrıldıklarını söylediler özellikle ingilizce için bankanın olmazsa olmaz önem teşkil ettiğini bi çok farklı kaynaktan duydum, sanırım memurlar.nette de şuan banka çalışanıymış, alanda patlamıştım, gy ve ing. çok iyi yaptığım için mülakata çağırıldım diyen bi arkadaşta vardı. Geçen yıl 150 kişiyi bile dolduramadıklarını düşünürsek alandan 60 doğru bile yeterli olur. Bu yıl başvuran sayısı 3000 anca olur heralde
-
Arkadaslar merhaba. Ekonomi 2 konulari basvuru formunda yazilmamis hangi konulardan olustugu hakkinda bilgi verebilecek var mi acaba?
-
Hukuktaki soru dagilimini bilen var mi arkadaslar ?
-
ed Aylık ücret; Brüt 1850 + Yevmiye (Günlük Brüt İstanbul Bölge Mrk. 55 TL, Ankara ve İzmir Böl. Mrk. 40 TL, Bölge Mrk. dışında 70 TL) + Özel Uzman. Tazminatı brüt 375 TL + Diğer Taminat (İst. için 400 TL, Ankara-İzmir için 175 TL) + Yabancı Dil Tazminatı (İngilizce için Orta Derece 400 TL İyi Derece için 800 TL) + İkramiye(Yıllık 4 Brüt Maaş) + Temettü (Kar Payı) ------> Tüm bunların aylık ortalaması alınırsa ingilizce dil tazminatı hariç 3500-4000 civarıdır.
-
Bu kadar almıyorlar değil mi? Daha fazla maaşları.
-
@ozlem vakifbank ozluk hakli olarak belki de kamu bankalari arasindan en iyi konuma sahip. Bu harciahlar cok daha iyi seviyelerde brut maas da bana kalirsa dusuk yazdiklariniz.
Bu harciahlarlarla ortalama 4000 tl ye mufettisleri kurumda tutamazsiniz.