VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Arkadaşlar ben umut tacirliği yapmak istemem ama aramalar henüz bitmemiştir. Yarın devam edecektir. İstanbul için forumda 2-3 kişi aranmış sadece. En çok alım İstanbul’a olacak. Yarını bekleyin
-
@sasasa daha belli degilmis o hocam evraklari 1 hafta icerisinde toplayacakmisiz sonra genel mudurluk karar verecek dediler
-
Sgk denetmenliğini bırakacak olan dost var mı acaba?
-
Arkadaşlar maaş konusunda bilginiz var mı?
-
@MET son 10 sayfaya bak istersen
-
bende arandım çok şükür aramaları atanılan müdürlükler yapıyormuş birkaç müdürlüğün yarın arama yapacağını duydum herkesin hakkında hayırlısı..
Geçen senede 2 gün sürdü aramalar.. -
Arkadaşlar hepinize günaydın. 02123981717 numaralı telefonu aradım oradan ismimi sordular ve listeden adımı söylediler. Bekleyemiyor iseniz arayın benim gibi hepimize hayırlı olsun
-
Aradım benim olmamış. Kazananları tebrik ederim
-
@samet06 hayırlısını diliyorum herkes için,aramalar olcak mıymış bu gün için,bi detay öğrendiniz mi
-
@MET 21 maaş alıyorsunuz yıl sonuna kadar.
-
@drinktink yok hocam sormadım. İnsan kaynaklarını arayınca hemen bakıyorlar listeye.
-
@samet06 teşekkür ederim,siz sıkı takipçisiydiniz,daha iyi fırsatlar çıkar inşallah karşınıza.
-
@drinktink eyvallah hocam inşallah
-
olmamış benimde,başarılı olan arkadaşları tebrik ederim,olmayanlara bol şans dilerim.
-
@turgaygurel in verdigi numarayi aradim 4 5 saniye icinde sonucu soylediler arkadaslar bence yuklenin
-
Ben de aradım sordum,atanmışım arkadaşlar Ankara
-
Iç Anadolu var mi
-
istanbul için aranan oldu mu?
-
Nihayet sonuçlar açıklandı kimi kazandı kimi kazanamadı üzüldü. Ama uzun zamandır bi şekilde iletiştik. Benim için buruk bi veda oldu ama burdan tanıştığım ve atanan kişiler sayesinde sevinçliyim de. Herkes için hayırlısı olsun. Başka mülakat ve sınavlarda görüşmek üzere sağlıcakla kalın. (Mektup gibi oldu lan)
-
@samet06 eyw gardaşım duamız bir yolumuz bir. Pes etmek olmazsa başarı hepimizin. İnş senin daha iyisi olur.