VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@darkness VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
@johnleo hocam 1 soru ingilizceyle kaldim gy 33 iktisat 27 maliye 24 hukuk 32 . gelir mi sence
İnşallah gelir hocam fena değil -
@A.Chahechouhe YDS a ya 500 b ye 350 c ye 200 brüt tazminat verilir. Ben de b var nette 220 TL ye geliyor
-
Kazanan arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim . 1 haftalik halkbank mali tahlil uzman yardimcisiyim , kiyaslama yapabilecek olan var mi ikisi arasinda ?
-
@voshue müfettiş yardımcılığı kazandiysan hiç düşünme geç tabi ki. Ama uzman yardımcılığı dersen ikisi de aynı . Evine yakın olanı seç derim
-
@voshue maaş olarak halkın daha iyi olduğunu duymuştum ama bu çok büyük fark değildir tabiki max 100-150tl. Halk'a imzada atmışsındır tazminatı olan oyüzden uzmanlık için değmez gibi hocam karar senin tabi
-
@preacher hocam mufettisligi kazandm ancak yeni basladigim icin izin yok. Ev ziyareti, grup mulakati ve bireysel mulakat icin 3 ayri gun nasil izin alabilirim kafami cok kurcaliyor ...
-
@totti aynen imza attim ama 2 ay icerisinde cikista bir tazminat yok hocam
-
@voshue hocam hiç korkmayın açık açık söyleyin izin isteyin izin vermez iseler rapor alırsınız. Kimse size birşey yapamaz. Kimse kimsenin kariyerine mani olamaz.
-
@preacher hocam ins ilk gunlerimiz oldugu icin biraz tedirginiz
-
arkadaşlar bu hafta içinde hiç puanını sorup geri dönüş alan oldu mu acaba?
-
arkadaşlar uzman yardımcılığına çağırmaları hakkında haberi ,bilgisi olan var mı acaba ?
-
@squirrel Ben de çok soruşturdum ama bi sonuç alamadım.Geçen senelerdeki gibi müfettişlik mülakatlarınin bitmesini bekleyecez.Teklif gelirse Mayısın ortasi ya da en gec sonuna doğru gelir.
-
@Forza teşekkürler
-
Gy 31d- dil 12d- iktisat 29d- muhasebe 22d- hukuk 26 ( puan : 67.5)
Arkadaşlar netlerim bunlar , uzman yardımcılığı için çağrılma ihtimali nedir sizce ? Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler... -
Arkadaslar ikramiyelerle beraber uzman yardimcisi 3 bucuk maas alabilir mi ? bir de İstanbul tazminati ne kadar bilen var mi ?
-
Ev ziyaretleri nasil gecti arkadaslar
-
Daha gelmediler. Gelen varsa söylesin
-
@lessismore evet ya maaş hakkında ortalama bi bilgi verilse brüt maaşla net maaş hakkında çok fark olduğunu biliyorum ama ortalama meblağ nedir acaba
-
Benim ev ziyaretim gerceklesti 3 saat surdu . Ustad ile muhabbet boyutunda gerceklesti bazi evraklar doldurmami istedi. Ailemle tanisti felan.
-
@voshue Ne konuştunuz kanka? Takım mı giydin yoksa casual mı takıldın? 1 kişi miydi yoksa birkaç kişi mi?