VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@zamangeciyor evet ben de 1.5 saat önce yazıyordu diye hatırlıyorum kaç saat yol aldıkları da belli değil zaten. Bursa - Adana arası mesafeyi kimler biliyor bakalım diye sorulmuş genel kültür sorusu ise güzel
-
@zeljko yukarda açıkladm bakarsanız
-
@bir-birey soru öyle demiyor ama işte. Bu sorulmak isteniyorsa da doğru düzgün anlatılabilirdi diye düşünüyorum. Boş bıraktım bu soruyu bu yüzden. Umarım iptal olur ya da iptal olmuyorsa boş bırakanlar doğru yapmış kabul edilir şaka şaka iptal edilsin işte
-
@zeljko soruda bu soruluyor dolaylı anlatımla diğer türlü basit bi soru olurdu yanlşlık yok malesef soruda.
-
Arkadaslar maliyede kdv'lerin odenmesi gereken gun araligi soruluylordu o neydi?
-
Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı olur inşallah, Geçen sene yapılan sınav kaç gün içinde açıklanmıştı ve mülakat aşaması ne kadar sürmüştü bilgisi olan cevap verirse sevinirim
-
@bir-birey karşılaşmalarından 1.5 saat önce diyor yahu kaç saat yolculuk edip ne kadar gittiklerini nereden anladık? İki şehir arası mesafe de bilinmediğine göre nasıl soruda yanlışlık yok? Ya da ben Türkçe bilmiyorum. Her türlü üzücü
-
Arkadaslar maliyede bi soru vardi bankaya para yatiriliyordu yuzde 12 faizle o soruyu ve cevabi hatirlayan var mi ?
-
@A.Chahechouhe 24 une kadar beyanname verilir 26. gun odenir
-
@zeljko aynen öyle. sınavda da düşünmedim değil kaç km olabilir diye :)))
-
@zamangeciyor benim de aklıma gelmedi değil ama tut ki Medellin - Bogota sordu dedim kendi kendime. Sonra yok artık zeljko dedim boş biraktim
-
@zeljko ya önemi yok işte neyini açıkliim daha x satte bulşcaklar sa 1,5 saat çncesi durumu soruo mesafele işin yok ki ardaki mesafe deişmio sabit sen bir buçk saatte kaç km giderler onu bulcn ki gitmemiş oldkları aralığı bul.daha fazla açıklayamıcm burdan
-
@bir-birey peki başlangıçta aralarında ki mesafe 1) 400 km olursa
2) 800 km olursa
3) 1500 km olursaBu üç özel duruma göre bir hesap etsen de cozumunu gostererek bizleri de aydınlatsan olmaz mı?
Bursa - Adana arası Google maps de 822 km görünüyor. Adamlar çıkıp biz onu 800 kabul ettik derse o ayrı o zaman cevap 300 olur bizim de söyleyecek bir seyimiz olmaz. Ama senin mantığınla 300 yapan adamın verdiği cevap kabul olursa da üzülürüm
-
@zeljko peki bu üç mesafedede bir buçk saatte gittikleri yol deişiomu
-
@bir-birey "1.5 saatte gittikleri mesafe" ile "karşılaşmalarından 1.5 saat önce aralarındaki mesafe" farklı şeyler anlatıyor
-
@zeljko 200a=t
200(a-1,5)=t-b
200a-300=200a-b
b=300 bu da denklem kardeş istersn 1000000000 koy t yerine -
@bir-birey tamam böyle anlat canımı ye
-
@zeljko önemli deil kardeşim anlaşabildiysek;)
-
@mikiteryan evet henrik herhangi şube
-
@zeljko @zamangeciyor sorunun yorumu:''iki araç 1,5 saatte toplam kaç km yol gider''di aslında ve bunun için de hızları bilmek yeterliydi..