VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@fablo Mülakatta elenmem ama eleyeceklerse burdan elesinler gayet haklısın
-
Halkbank sınav açıck mı yine hangi pozisyon için bilginz var mı öyle bişiler diolardı?
-
aynen ben hâlâ ne gelir bilmiyorum ama sorudan eminim cunku düşündum
-
@bir-birey sinav acmicak diye biliyorum elenenleri servis gorevliligine cagirdilar uzmanliktan elenenleri o sekilde boslugu doldurdular ,bnde elendim cagirdilar ordan biliyorum
-
@forrestxyz martta alım ın 2.kısmı olcak deniodu kendi açıklamalarıydı sanırım tekrar bilgi verilmedi.vakıf sınavnda millet martta halkbank sınavı var daha diolardı ondan sordm
-
arkadaşlar 3 tane paragraf arası boşluk doldurma sorusundan biri japonlarda kıdemle ilgili bir şeydi içinde senior japanese geçiyordu cevabını e şıkkı işaretledim kısa bir şey tam olarak hatırlayan var mı?
-
@bir-birey iste alimin 2 .kismi dogru .Halkbank genel muduru 2017 ilk ceyrekte alimlari tamamliyacagiz 1000 kisiye demisti ,500 kisiyi zaten ilk asamada gecenleri aldi daha sonra uzman mulakatindan elenenleri servise cagirdi yaklasik( 300 kisi )ic kontrolden ve teftisten elenenlere de uzmanlik teklifi yapildi hatta suan egitimdeler yani 1000 e tamamlanmis gbi duruyor ama insallah yeni sinav falan acarlar ve alim yaparlar kamu alim yapmadikca tum banka sinavlari bizim canimiz
-
@pek12 Emeklilkk şansı tanıyorlardı sanırım böyle bi şık hatırlayan var mi
-
arkadaslar paragraf sorularında kıtappcık a olanlar hangı sıkları ısaretledı acaba? hatırlayan var mı
-
@darkness ben de öyle yaptım so dan sonra zamana göre yardımcı fiil kullanılması gerekir diye.
-
Sabah ve öğle 2 kez 5 er TL emanet parası alan kantini kınıyorum.. kan emici vampirler sizi ....
-
Ingilizce sorularinin birazi toplandi.Genel yetenek sorularini da hatirladigi kadarini paylasabilecek bi arkadas varsa cok iyi olur
-
@preacher Ben vermedim öğle arası çantadan telefon aldım öğleden sonra geri koyarken 3 tl istedi bi bak bakalım suratıma enayi mi yazıyor dedim o zaman koyamazsın falan dedi açtım arabanın kapısını koydum çantanın içine devam ettim
-
@summer VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
yetenek
eytl sorusu 16
saat sorusu 10
bi tane 76 vardi
3 üzeri a li soru 2 olacak
cokgen+yuvarlak
cumartesi
hangi sekil farklidir sorusu vardi cokgenlerin icinde yuvarlak a grubunda e sıkkıydı (yazdığımı anlayana helal olsun ) -
@darkness hiz zaman 300 du
Benim bilincli cevapladiklarimdan paylasmamissiniz ama olsun yine de tesekkurler -
@summer hocam son sorulari yaptiysan gecersin zaten grafikli sorulari ilkokul 5 duzeyindeydi genel yetenege takma
-
Sozel mantik ve ondan onceki grafige bakamadim.yuzde 20 vardi galiba.sure sikintisi yasadim da ilk oturumda panikledim falan hayirlisi olsun ne diyim
-
@summer Aynen hocam. benim de maliyeden cok sıkıntim var. Artık yapacak bir sey yok her iste bir hayır vardır diyorum. Sınava da hayırlısı neyse o olsun diye girdim. üzülmeye gerek yok saglik olsun. Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin
-
@Del-Piero poliçe kaydında eminmisiniz bende aynı şekilde yaptım ama hiç emin olamadım. birde bir bilanço vardı..bir kaç tane işlem yapılıyordu.. kredi çekimi mal satımı son bilançoyu soruyordu..ben o soruyu kasa 60000 dedim siz ne yapmıştınıız.
-
@fablo ben yaptım