VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Ben de so did yaptim
-
Japonlarin is degistirmesiyle alakali bir soru vardi sanirim ingilizcede onu ne yaptiniz ?
-
She has worked for 4 years .... di soru . ben hala devam eden bi durum oldugu icin so has thomas yaptim ama emin degilim tabiki
-
So does olmayacak mıydı o ya
-
constitute reality kullanımda mevcut anlamada uyuyordu capture kullanımıda mantıklı geldi
-
@Rorschach159 Bencede did lik birşey göremedim ben o cümlede gözümden kactıysa bilemem
-
@fablo yav hocam zaten 3-5 doğrum var onu da yiyor arkadaşlar
-
Has worked deildi die hatrlıorm ben de did yapmazdm öle olsa
-
@Rorschach159 Hahaha vallahi bende şaşırdım burayla cok ters gidiyorum hayırlıs
-
@fablo Alandan sıkıntım yok da ing keşke biraz vakit ayırsaydım çalışmak için iyi ders oldu bana yds abanıcam inşallah
-
@bir-birey yok hocam ondan eminim ben hatta has +v3 nasil yapilir diye dusundum bi sure
-
@Rorschach159 valalhi benim yds yüksek ama böyle bir tezgeha gelmemiştim hic
-
@fablo Ek olarak sıkı yds calısrsanız bu sınavın cok sacma olduğunu görürsünüz
-
@fablo ben varım ama ben has için does kullanılır diye düşünüp so does yaptım yanlış olabilir.
-
@darkness have has v 3 v 2 ile kullanılır genelde öle olsada v2 gelmesi gerekli belki dediğin gibidir ben did yaptm o mantıkla yapmşmdr belki..since kullanımnda çok çıkıodu have has v3 le v2 uyumu
-
@fablo Bu sene böyle olmuş 20yi bulurum ama sanırım 28 olmaz
-
@pek12 Bende aynı düşündüm
-
@Rorschach159 Belli olmaz bakarsınız gelir bilgi artı şans büyük faktör bu sınavın inglizcesinde
-
@fablo İngilizceden geçersem mülakata kalırım besmele çekerek salladım salladıklarımda
-
@Rorschach159 Mülakatta eğlenceksek eger burdan elenmek daha iyidir