ETKB 5 Denetçi Yardımcısı İlanı 2018
-
Sınav giriş belgesi de elden alınacakmış...
-
Klasik usulle alım yapılan denetçi-müfettiş kadroları için özlük iyileştirmesi yapılması şart
-
@rootofallevil Aynen hocam. Hayır bir de bu kadar şey isteyip bu ücrete tabi edilmek gerçekten düşündürüyor. Gerçi bu kadar işsizlik varken illaki ziyadesiyle talep gelecektir.
-
@bir-i̇ki yerimizi aldık o zaman ahahaha
-
@bluephantom mesleğe girişte oldukça zor klasik usul sınav sonra yeterlilik dönemi bitince, giriş sınavından kat be kat daha zor yeterlik sınavı; bunlar yetmiyormuş gibi arada yetki sınavı veya tez hazırlama olaylarını düşününce alınan maaşlar ve ek gösterge yetersiz.
-
@rootofallevil Hocam, giripte onları yapamayacak insan bence azdır. Mutlaka zordurlar ama zaten giren insanlar belli düzeyde. Maaşla ilgili dediklerinize tamamen katılıyorum.
-
@bir-i̇ki Benim ikisi de iyi kardeş ben de pusudayim
-
@akorkmaz1910 BTK P3'ten de alıyordu onu da hesaba katalım
-
@apachi ama listeye bakarsan p3 ten giren sayısı 20 civarıydı sanırım ve 200 kişi çağırıyordu. Bunun 100 kişi çağırması, klasik olması ve ingilizce olmasından dolayı tahminim malesef yine aynı puana yakın bir puanla kapatacaktır. İnşallah yanılırım ama.
-
@arven16 75 le kapatır
-
O kadar cok personel alınacak ki masallah insan sevinmeden edemiyor.
-
Hayırlısı olsun bakalım.. Hiç ilan olmamasından yine iyidir.
-
Ceza ve borçlarda özel-genel ayrımı yapılmamış özel hükümler de sorulabilir diyebilir miyiz? Bir de her türlü iklime elverişli olmak derken muson iklimi tundra iklimi gibi iklimler de buna dahil mi? Bilmiyorum yurt dışında görevlendirme oluyor mu ondan soruyorum.
-
@rootofallevil iklim sorusu ciddi mi
-
@rootofallevil Yok canım daha neler
-
Moralim cok bozuldu yhaa. 0.5 puan la basvuramayacagim. Neden puan baraji koyarlar anlamiyorum.
-
Hemen başvurabiliyor muyuz? basvuru baslangic tarihî ben mi göremedim
-
@legolas elf gözlerin görmediyse biz nasıl görelim
-
-
Elf gözler mordor ile meşgul