IL GÖÇÜ KUSURATLA KACIRANLAR
-
Il goc listesine girip para yatirmayan oylesine basvuran insanlar muhakkak vardır bunun icin acaba dilekce mi yazsak yedek liste olustururlar mi bu konuda fikri olan arkadaslar varsa birlikte dilekce yazalim
-
@issizmezun valla yaparlarsa iyi olur benim paunda 87,66ydı ki illaki basvurup parayı yatırmayan olacaktır.
-
@maveraünnehir bi kac kisi daha cikarsa yazalim bimer ya icisleri bakanligini benim 87.1
-
@issizmezun cimerden süreç geç işler vakit o kadar yok hemen dönüş sağlanamaz. göç idaresi genel müd. ne bi yolla bu öneriyi ulaştırmak lazım ama sayınında çok olması gerekir. 2-3 kişi için kaale bile alınacağını sanmıyorum.
-
Para yatırmanın son günü cuma pazar günü sınav var yatirmayan olsa bile nasıl girmek isteyen kişilerle iletişime geçip bir şeyler yapılabilir ki? Sınav bir sonraki hafta olsaydı belki bu tarz bir şey olabilirdi ama bu kadar kısa sürede zor gibi geldi bu düşünce bana. Tabi siz yine de uğraşın belli olmaz
-
Biz yine de gerekli yerlere bildirelm belki bi sonuc aliriz bddk ile cakistigi icin gitmeyenler olacaktir
-
@elinor-ostrom aynen vakit aralığı yok burdan bi sonuca ulaşılmaz
-
Üzgünüm ama maç başladıktan sonra kural değiştirilmez, yedek olayını keşke alım ilanında belirtselermiş, para yatırma aşamasında çok fire olacağını düşünüyorum...
-
Yani susup kaderimize razi mi olacaz
-
Şansınızı deneyin hocam, en azından uğraşmadım demezsiniz.
-
Ne yapmamız laZm benm de pıan 87.62
-
Dilekce yazalm
-
Kaçla kapadı arkadaşlar...
-
@ignore 87.7 ile kapatti
-
@issizmezun 87.77 ile kapatti benim puan 87.70 bende kil payi kaciranlardanim
-
@serpilyayin gelin hep birlikte dilekce yazalm cunku muhakkak girmeyenler olacaktir buna yedek bir liste okusturup bizi alabilirler
-
ben de 87.49 ile kaçırdım
-
yıldırım beyzıt üniversitesine ulaşmak gerek
-
@modigliani-0 evet ulasmaliyiz sonucsuz kalsak bile denemedik demeyiz hocam
-
ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ Göç Politikaları Uygulama Ve Araştırma Merkezine, 23.12.2018 tarihinde yapılacak sınav için 14.12.2018 tarihinde açıklanan İl Göç Uzman Yardımcılığı sınavına girmeye hak kazanan adayların para yatırmadığı veya sınava girme hakkından feragat etmeleri takdirinde listeye girmeyi az farklarla elden kaçıran adaylara fırsat yaratmak adına ve olası haksızlığın önüne geçmek için yedek listenin oluşturulmasını talep ediyoruz. Gereğinin yapılması arz ederim.
Arkadaslar boyle bir dilekce duzenledik lutfen sizlerde gönderin