Halkbank BT Uzman Yardımcısı
-
@sabateo teşekkür ederim
-
@su3yn1d herkesi aradılar mı bilmiyorum, bana o konuda birşey söylenmedi.
-
@cixx_data kaç gibi arandınız hocam?
-
@teslaaa Arkadaşlar Halkbank’ın daha önceki mülakat ilan sonuçlarına baktım hepsi anasayfada yayınlanmış olumsu olumsuz herkes ilandan öğrenmiş bu aranma olayına çok şaşırdım
-
@ceyrancı, içinde söyledi: Halkbank BT Uzman Yardımcısı
@teslaaa Arkadaşlar Halkbank’ın daha önceki mülakat ilan sonuçlarına baktım hepsi anasayfada yayınlanmış olumsu olumsuz herkes ilandan öğrenmiş bu aranma olayına çok şaşırdım
Aynen ben de onu soracaktım. Daha önce sitede yayınlanıyordu...
-
@panda İnsan kaynaklarını bir kaç kez aradığımda ilanın sayfada yayınlanacağını takipte olmamızı söylediler
-
@ceyrancı, içinde söyledi: Halkbank BT Uzman Yardımcısı
@panda İnsan kaynaklarını bir kaç kez aradığımda ilanın sayfada yayınlanacağını takipte olmamızı söylediler
Hadi hayırlısı. Telefonla aramadılar ama Bi ihtimal listeye girerim :). Kazanan arkadaşlar için hayırlı olsun.
-
Yarın herşey belli olur umarım bu forumda başka aranan yok mu
-
merhaba arkadaşlar, bende arandım olumlu olduğuna dair. Beni akşam 7 ye doğru aradılar hatta ilk açamadım sonra ben geri dönüş yaptım. sürecimin olumlu tamamlanıldığı bilgisi paylaşıldı. Fakat oryantasyonla ilgili yada başka bilgi paylaşılmadı sadece Mailbox ımı takip etmemi , tüm detayları içeren bir mailin yarın atılacağı ve orada herşeyin yazılı olacağı bilgisi verildi. Yani aranmamış olabilirsiniz benden tavsiye yarın maillerinizi kontrol etmeniz. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inş
-
Ben de arandım, başta dolandırıcı numarası sandım açmayacaktım ama iyi ki açmışım, benim sonuç da olumlu, kazanan arkadaşların hayırlı olsun, kazanamayan arkadaşlar ise azimle banka sınavlarına hazırlanmaya ve kendilerini geliştirmeye devam etsinler.
-
@teslaaa 18.30 - 19.00 arasında aradılar. Detaylı mail atacaklarını söylediler.
-
beni de 18.45 gibi aradılar. çok mutlu oldum. işsizlik ya da tatmin edici bir işte çalışmamak gerçekten çok yorucu ve insanı yıpratan bir şey. umarım hepiniz emeklerinizin karşılığını alır ve gelecekte hak ettiğiniz yerlerde olursunuz. olumsuz olacak arkadaşlar moralini bozmasın, 3 aşağı 5 yukarı hepimiz yakın seviyelerdeydik ama belli bir kontenjan vardı ve bir kısmımız girebilirdik. Bu kazananları üstün başarılı, kazanamayanları başarısız kılmaz. ben hepimizin de gelecekte çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. umarım gelecekte her şey dilediğiniz gibi olur
-
arkadaşlar arandık falan diyosunuz iyi hoş da halkbank gibi bir kurumun kazananlara önceden haber vermesi saçmalık değil mi? eğer ortada bir sonuç bekleniyorsa herkesin aynı anda resmi siteden öğrenmesi gerekmez mi?
-
@muhendis28 bir arkadaşım özelden benim olumsuz yazınca ben herkese bildirim gitti sandım. ancak arkadaşım varsayımda bulunmuş kusura bakmayın. yakın zamanda başka bir kurumsal firma 3 4 gün boyunca olumlu olanları aramıştı. daha sonra olumsuz mailleri atmıştı. olumlu olanlardan teklifi kabul etmeyenler vs. oluyor. zaten pozisyona ilginiz devam ediyor mu tarzında bir arama yapıldı, daha sonra detayların duyurulacağı söylendi.
-
arkadaşlar olumlu / olumsuz herhangi bir mail alan var mı aramızda?
-
@pusat öncelikle tebrikler, mulakatiniz hangi gündü?
-
@pehlivan113 Bana hiçbir şey gelmedi
-
İnsan kaynaklarını arayan var mı
-
Başarılı olan herkes dün arandi mi acaba?
-
Umarım bugün netleşir de yolumuza bakarız