RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
Kurumun İstanbul'a taşınacağı yönünde söylentiler var , doğruluk payı var mı ?
-
@ader kurumda kimse istemez o durumu, bölge temsilciliği var orada onun yeni binası yapılacak diye çıkmıştır o söylenti
-
@bluephantom Ulustan denizcilerden Bilkent dolmuşları kalkar. Dolmuş ile kurumun önüne kadar gelebilirsiniz. Dolmuş YHT tren garından, Aştiden geçer. Otobüs ile gelecek arkadaşlar AŞtinin önünden bu dolmuşlara binebilirler. Ayrıca uçak ile gelecekler belkoair isimli havalimanı shuttları ile Aştiye gelip bilkent dolmuşu ile kuruma ulaşabilirler.
-
Mülakat tarihleri değilmiş dostlar..20 mart nedir ya..!
-
@akademili Süreçler yeterince uzun değilmiş gibi hemen yapılacak mülakatları 1 aydan fazla ertelemek de nedir ya. Aylarca sonuç beklemeye alıştık da mülakatın yapılmasını bu kadar beklemek ne için bekliyorum diye sistemi ve kendini sorgulatiyor insana
-
@akademili hocam bilgilendirme için teşekkürler. Bence iyi oldu 20 Marta kadar bu listedeki kişiler daha da azalabilir. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
Ne gerek vardı ertelemeye. ALLAH razı için bir kurumda şu süreci hakkıyla tamamlasın.
-
@yesilcay neyse listelerde başka mülakatları bekleyen arkadaşlar var.Onlar belki o zamana kadar bir yere girerler de herkesin işine yarar..Sonuçta 1 ay büyük bi süre..
-
@snickers hocam sizin rekabet mı BDDK mi olacak bir de bölüm neydi birine yerleşip önümüzü açsanız bari
-
Burada iktisatçılar olarak hepimiz sanayi mülakati listesindeyizdir. Onun süreci erken tamamlanırsa burasi için çok olumlu olabilir. Ek olarak tika da var tabi
-
@akademili hocam benimki yılan hikayesi ben hiçbirinde yokum,rekabet yedekteyim. :))
-
@snickers hocam ben rtük istiyorum. Sanayi, ptt ve istihdam dan feragat edecektim. Şimdi herşey çorba oldu
-
@snickers umarım sanayi olur Neyse hayırlısı olsun ne diyelim
-
@ahmet-tahsin hocam kötü olmuş hakkınızda hayırlısı olsun rtuk un Yönetmeliğinde mülakattan sonra 1 hafta sonra açıklanır da yaziyordu yani Mart 1 de burasinin süreci bitecekti. Sağlık olsun
-
@snickers malesef hocam ya. Birde sayıştay da bekliyorum ben. PTT çağırmadan rtük açıklanır düşünmüştüm. Önümüzdeki hafta sanayi var. Kazanırsam çok gitmek istemiyorum çünkü ben rtükü çok istiyorum. 3-4 kurumdan çekilip arkadaşların önünü açacaktım.
-
@ahmet-tahsin sıkıntı olmuş ya sizin adınıza..Keşke RTÜK erkenden bitseydi diğerleriyle hiç ugrasmazdınız.Şimdi diğerlerine kasmazsanız sadece rtuke odaklanırsanız ve rtukte olmazsa daha da üzülürsünüz hocam..Siz yine de elinizde ki firsatlari değerlendirin derim.Ben de öyle yapacağım BOTAŞ var benim de..Of of
-
@akademili Hocam, linki paylaşır mısınız?
-
-
@akademili aynen öyle hocam tam anlattığınız gibi durum malesef
-
@ahmet-tahsin hocam belki sayıştay olur süreç belli mi onda ? Bir de olursa hala rtuk istiyor olur musunuz? genelde olmaz ama ben rekabeti tercih edebilirdim mesela belli olmuyor.