RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@norules öngörü hocam. en hayırlısı olsun hakkımızda.
-
@norules güvenlik soruşturmaları daha önceki yıllarda açıklanma tarihini etkilememiş. Bu yıl da etkileyeceğini sanmıyorum. Zaten bu yüzden 7 gün diye kesin bi süre öngörülmüş
-
arkadaşlar merhaba daha önce başkanın şehir dışında olduğuna değinmiştik bugün başkanın twitter hesabından jandarma genel komutanının makamında ziyaret ettiği bir twit attığını gördüm yani bugün Ankara'ya dönmüş oluyor . Umarız yarın açıklar artık .
-
Evet başkan kurumda fakat hala gelişme yok
-
@norules demek ki imza beklenmesi gibi bi durum yokmuş. Liste hazır değil herhalde, yani değerlendirme bitmemiş demek ki.
-
Bugün haftanın son günü. Umarım açıklanır. Arayan oldu mu hiç ? bilgi alabilen ?
-
@luminous ben aradım açan olmadı. Bir duyumu olan yazsa keşke
-
Başka bi forumda birisi ay sonunu bekleyin yazmış
-
Daha çok bekleriz gibi...Açan eden de yok zaten.
-
Ben bi kaç saat önce aradım.hep meşguldu baya uğraştım. Bilgileri yokmuş halen. sanırım bugün de açıklanmaz
-
Arkadaşlar var mı arayan,bilgisi olan ?
-
@nur321 yok birşey de beklemiyorum ben zaten artık .RTÜK başkanı Twitter da insta da hikaye yayınlayıp foto paylaşıyor duruyor.Hiç iş yapası yok gibi açıkçası . Kurumda kimsenin aklına da gelmiyor yada sormayada cüret edemiyorlar başkana sanırım noldu bu mülakat sonuçları diye .
-
Komisyon değerlendirmeleri devam ediyor diyorlar halen
-
Ben bu süreçle ilgili çok şaşkınım.Böyle bir ilani başka kurum veremiyor dedik tebrik ettik,hakkaniyetli olacağanı düşündük.Yönetmelik belli ama biz hala bekliyoruz...Bekledikçe benim güvenim azaldı açıkçası.
-
Sanırım bu tutum değişikliği Başkan değişikliğiyle alakalı. Çünkü geçmiş yıllarda 7 günlük süreye uyulmuş. Yeni başkanın uygulaması farklı olacak demek ki
-
@milagros Yönetmelikten başka bir uygulama olabilir mi ya da olmalı mı? Hele ki söz konusu olan düzenleyici ve denetleyici bir kurumsa?
-
@bluephantom ben yönetmenliğe aykırı davranılması hukuka uygundur demedim ki. Hukuka aykırı da olsa bu yönde uygulamayı tercih edecekler demek ki diyorum. 1-2 günlük bi uzama olsa “bi aksaklık oldu herhalde” diyebilirdik, ama bu şekildeki bir uzama artık yönetmenliği önemsemeyeceklerini gösteriyor...
-
@milagros Hocam yanlış anladınız sizi eleştirmek için yazmadım. Hukuktan girdiğiniz için bu türde uygulamalar olabiliyor mu demek istedim.
-
@bluephantom ben yanlış anladım o zaman kusura bakmayın olsun açıklamış oldum yazdığımı valla yönetmelik, kanun vs hükümlerine aykırılık olmaması lazım, harfi harfine uyulmalı, ama aykırılık yapılınca da elden bir şey gelmiyor böyle
-
@milagros Estağfurullah. Biraz da benim o şekilde ifade edilmeye yönelik tavrımdan kaynaklanmış. Kusur varsa ben üzerime alırım hocam. Saygılarımla.