RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
Pazartesiye kaldı diyecek kadar bilgi alan arkadaş kazanmıştır herhalde
-
Arkadaşlar ilk sorgulama yaptığımda 1.yedek olarak gözüküyordum. Tekrar girdiğimde kullanıcı bulunamadı yazdı. Şimdi girdiğimde ise başarısız yazıyor. Her iki sonucunda ekran görüntüsü mevcut.Sonuçlarda oynama yapıldı resmen
-
@hammerus öyle birşey çok zor hocam. Emin misiniz
-
@hammerus doğrudur hocam sürecin nasıl yürüdüğü belliydi zaten kurumsallık yok liyakat yok
-
Mülakatta “maşallah çok zekisiniz”, sonuç: başarısız
-
@jcb913 ekran görüntüsü mevcut her iki durumun da.
-
benim mülakatım 1.5 dakika sürmüştü ben de başarısız olmuşum
-
adamlar ramazanın ilk günü iftarı hak yiyerek yaptılar, afiyet olsun
-
Kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum arkadaşlar içinizde il göçe mülakatina gİrem varsa feragat etmenizi rica ediyorum.Islak imzalı bir dilekçe yazmak size hiçbir şey kaybettirmez ama bu mübarek günde bu sınavı bekleyen insanlar var...lütfen duyarlı olalım
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması yapıldıktan sonra mı açıklandı ? Yoksa yapılacak mı?
-
Hakkiyla mesru yollardan kazananlari tebrik ederim, darisi basimiza artik
-
Hariben ist seçimlerini beklemişler :))
-
Liste niye yok ki
-
Nasıl bir torpil dönmüşse liste yok puan yok
-
Şükürler olsun oldu...Omuzlarım da ki yük bir anda kalktı..Darısı sizlere tüm hak edenlere olsun arkadaşlar..
-
Tam beklediğim gibi havamı aldım. Zaten 4 dk bile sürmemişti ve bir alan sorusu bile sorulmamıştı. Üstüne bir de küfür eder gibi çay ikram edince zaten belli olmuştu. Kazananları tebrik ederim.
-
@sönmez şeffaflıktan vazgeçtikleri için
-
Kurumda başkanın değişmesi alımlardaki usulü nasıl bir anda bu kadar değiştirebilir? İlanda açık açık ALES, yds ve mülakat puanlarının etki yüzdeleri yazıyor. Ne liste ne puan hiçbir şey yok. Bu nasıl bir hukuksuzluk, liyakatsizlik, şeffaflıktan uzaklık? Yazarsın asil ve yedek liste ile tek tek puanlarını; herkes mülakatta ne puan verildiğini görür. Mülakatta tüm soruları eksiksiz cevapladığım (ve mülakat Heyeti tarafından takdir edildiğim) halde, güvenlik soruşturmam olumlu olduğu halde nasıl yedek listeye dahi giremiyorum? Gerçi böyle bir kuruma zaten iyi ki girmemişim ama bu haksızlığı da yediremiyorum kendime. Bu kadar açıkça yapılamaz. Hakimlik alımlarındaki usulsüzlük başka kurumlara da yansımış, yazık.
-
@milagros, içinde söyledi: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
Kurumda başkanın değişmesi alımlardaki usulü nasıl bir anda bu kadar değiştirebilir? İlanda açık açık ALES, yds ve mülakat puanlarının etki yüzdeleri yazıyor. Ne liste ne puan hiçbir şey yok. Bu nasıl bir hukuksuzluk, liyakatsizlik, şeffaflıktan uzaklık? Yazarsın asil ve yedek liste ile tek tek puanlarını; herkes mülakatta ne puan verildiğini görür. Mülakatta tüm soruları eksiksiz cevapladığım (ve mülakat Heyeti tarafından takdir edildiğim) halde, güvenlik soruşturmam olumlu olduğu halde nasıl yedek listeye dahi giremiyorum? Gerçi böyle bir kuruma zaten iyi ki girmemişim ama bu haksızlığı da yediremiyorum kendime. Bu kadar açıkça yapılamaz. Hakimlik alımlarındaki usulsüzlük başka kurumlara da yansımış, yazık.
Güvenlik soruşturmanızın olumlu sonuçlandığını nasıl öğrendiniz acaba?
Diğer söylediklerinize tamamen katılıyorum. Usulsüzlük artık Türkiye'nin en büyük problemlerinden birisi haline gelmeye başladı
-
Arkadaşlar yedekte olaniniz varmı yedeklerde yedek mi yazıyor yoksa asıl olmayan herkes başarısız mı diye geçiyor