RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@blumpyfyne evet hocam. Erken şimdi birazdan aramaya başlarim ben.
-
Aradiniz mi hocam
-
Hocam arayan varmı deyip kimse burdan yorum beklemesini herkes arasın müsait oldukça !
-
Arıyoruz da açmıyorlar ki. Aramaya devam ama bir şey duyan olursa bilgilendirsin. Twitter dan yazmaya da devam edilebilir. Umarım bugün öğreniriz sonuçları
-
Hocam ben aradim acan olmadi hepimiz bastiriyoruz zaten
-
Arkadaşlar merhaba , ben de arıyorum telefona bakan yok . Ancak benim bir sorum olacak listelerin hazır olduğundan emin miyiz ? Yani güvenlik soruşturmaları vs. Tamamlanmış mi ? Çünkü ben en son geçtiğimiz perşembe konuştum sadece güvenlik soruşturması yapılıyor siz ne biliyorsaniz ekstra biz de onu biliyoruz dediler
-
@sarda bircok arkadasimiz sonuclarin bu hafta aciklanmasinin muhtemel oldugunu öğrendiklerini soyledi bu sebepten dolayi ne kadar cok ugrasirsak o kadar iyi. Twitter a ve aramaya devam arkadaslar
-
0312 297 5328 numarali telefonu aradim. Konuştuğum memur listelerin hala komisyonda olduğunu ve birkaç kişinin güvenlik soruşturması devam ettiğini söyledi. Onun icin bizde suan sizin gibi bekliyoruz baska birseyden haberimiz yok dedi.
Ama geçen hafta arkadaşın biri haftaya kessin açıklanacagını öğrendiğini söylemişti. Nereden öğrenmiş nasıl öğrenmiş bilmiyorum. Ben güvenlik soruşturmasının daha uzun surecegini bilgisini ogrendigimi söyleyince
de itiraz etmişlerdi. Ama benim bugün aldığım bilgi bu. Kendiniz de arayıp öğrenebilirsiniz. -
Arkadaşlar ben de aradım bu hafta yüksek ihtimal aciklanacagini soylediler simdi hangisine inanacagiz ?
-
@blumpyfyne :))))) hangi numarayi aradiniz hocam. görünen o ki baya bilgi karmaşası var .
-
Sürecin hala komisyonda olduğunu, komisyondan çıksa bile yayınlamak 2 gün sürer denildi banada.
-
@jcb913 ayni numarayi aradim hocam
-
Oyyy dağlar...
-
Ne diyeceğimi bilmiyorum.
-
Arkadaşlar bana kalırsa twitterda yine yazmaya devam edelim. Süreç hangi aşamada bilmiyoruz çünkü herkese farklı bilgi veriliyor
-
@jcb913 valla hocam ben duzenli olarak yazıyorum da yazmayan çok kisi var
-
@blumpyfyne farklı arkadaşlar da arasa çok iyi olur.
-
Twitterda da yüklenelim iki twit var sadece
-
Arkadaslar biraz sabirli olun lütfen er yada gec açıklanacak sonucta. Akli basında insanlarsiniz twitter ile sonuc mu aciklandirilir yapmayin allah askina
-
açıklandı arkadaşlar siteden