İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
p-6 90.84 ile başvuru yapmıyorum. Sınava girecek arkadaşlara başarılar.
-
@adolf-stalin Transkript yazısını görünce aşırı sinirlenip benden günah gitti dedim ve telefondan fotoğrafını çektim ve yükledim.
-
@alageyik08 tek sayfa mı hocam sizin transktipt ?
-
@öğrenci hocam inşallah sınava girme niyeti olmayan diğer kişiler de aynı harekette bulunur ve sonu il göçe dönmez.
Sağol hocam -
@gençişsiz Rica ederim hocam. Her ne kadar ptt sözleşmeli olsa da burası da uzun vadede kalıcı olmak istediğim bir yer değil. Hiç kafamı karıştırmayayım dedim Başarılar.
-
@öğrenci sağolun hocam size de başarılar
-
@jaromi hiç olmadı bütün sayfaları yanyana getirin düzgün bir fotoğrafını çekip jpeg formatında yükleyin gitsin
-
@şeyhşamil-ps transkript yüklemesek nolur acaba ?
-
Ödemeyi yapıp başvuruyu tamamladığımızda eğer yazılı sınava çağrılmazsak paramız yanıyor değil mi? Hukuk p4 88.9'la çok arada kaldım bu puana düşer diye düşünmüştüm ama forumu çok karamsar gördüm. Hukuk için ne dersiniz düşer mi bu puana?
-
@jaromi denedim ama olmadı. Diğer aşamaya geçmiyor.
-
@jaromi başvuru tamamlanmaz, sonunda alınması gereken çıktı alınmaz
-
@norules yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar para yatıracak, ilk başvuruda para yatırılmıyor.
-
E-devlette Selçuk Üniversitesinin transkript görüntüleme sayfası yok. Ev ahalisinden transkript fotosunu çekip whatsapp tan göndermelerini isteyeceğim. E devletten alınan mezuniyet belgesi kabul ediliyor mu sisteme onu yüklemiştim?
-
@şeyhşamil-ps diplomanın arka yüzünü koydum ve basvuruyu tamamladım. Çıktıyı aldım
-
Arkadaşlar not döküm belgesi işini nasıl yaptiniz? E devlette yok benim üniversiteminki,ve okula gitmek durumunda mı kalacağiz ? Boş bıraksak büyük bir sıkıntı olur mu acaba ?
-
@lawyer91 ben sadece tek sayfasını gönderdim okul sisteminden alıp, ama sorun olacağını sanmıyorum zaten tek sayfaya sığdırmak çok zor
-
Benim transkriptte üç sayfa ama üçünün resmini cekip pdf haline getirdim sizde öyle yapsaniz ya ? IOS için tiny scanner var indirin ordan taratin resimleri, birlestirin, sonra posta ile kendinize gonderdin pdf olarak geliyor
-
p6 sıralama 280 lerde arkadaşlar denenmelimi? İl göçü baz alırsak zor gibi ama ?
-
@jaromi sorun olmaz umarım
-
Kıymetli arkadaşlar,transkripte nereden ulaşabiliriz ki, @norules hocam ilk sayfayı da bulamıyorum,öğrenciliğim sonlandığı için okulun bilgi sistemine hiç giriş yapamıyorum.