İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
@arven16 aynen hocam hakkımızda hayırlısı olsun
-
@alageyik08 karamsar olmak istemiyorum ama 91-92 de kapatır
-
Açıkçası ben de çok yüksek kapatacağını düşünmüyorum. Çünkü bu puanların üçünde de sıralamalar iyi, puanlar düşük. 90-91 civarı, yüksek ihtimal 91.1, 91.2 gibi kapatır gibi görünüyor.
-
@rootofallevil Anladım hocam. Hukukçu arkadaşım için sormuştum. O da aynı şekilde mi olur yani kurum avukatları ve hakimlik için tercih yapanlar geri cekilecek, 87-88'e inmez mi?
-
@alageyik08 hukukta inebilir de hocam sınav başvuruları bitene kadar hakimlik mülakat tarihleri belli olmaz daha
Bir de il-il ilçe-ilçe gezmek istemeyip Ankarada yaşamak isteyen, 3600 göstergeye razı olacak hukukçular da vardır -
@rootofallevil Anladım hocam. Teşekkürler.
-
çok güzel bir kurum, iş yükü neredeyse yok. kesinlikle kaçırmayın.
-
Rekabet kurumu, btk, içişleri kontrolör ve kdk alımlarını düşününce 90 puan için umut göremiyorum yine de başvuru yapılsın tabi
-
P38 90,71 sıralama 52 gelirmi sizce
-
2017 puanı iyi olan biri puanı ve sırasını yazabilir mi ?
-
puanım pek iyi değil ama yazayım yine de belki karşılaştırmayla bir fikir verebilir. p38 88,71 sıralama 283
-
2017 puanıdır.
-
@tardukağan iş yükü yoksa kurumu neden kapatmıyorlar hocam iş yükü nasıl yok
-
Kurum sınavı olması iyi olmuş.90'a düşer tahminim.
-
Meslek olarak güzel ama yeni kurumlardaki iş dağılımı ve düzensizlik kendini hemen gösteriyor. Bir anda uzmanken yazışma yapan memur gibi çalışmaya başlıyorsun. İyi hoş maaşın ve özlük hakların uzman düzeyinde ama çalışma şartları açısından oturmuş uzmanlıklar gibi olacağını düşünmüyorum.
-
4 tane vesikalik istedigine gore sanirim evlat edinecekler bizi.
-
@frustration aynı puanımız var sıralama 104 2018
-
@cesss bu, benim için iyi senin için kötü birşey galiba. yoksa tersi mi kafam karıştı.
-
@frustration evet aynen öyle 2018 puanları genel olarak düşük bu sene
-
89-90'la kapatır.