İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
@tequila inşallah hocam ya 89 90 puanlarla gelir gelmez hesabı yapıyoruz kafam rahat ders çalışamıyorum geleceğini bilemediğim için
-
@gresham-t 85 ile bende açıklanan sınav sonrası acaba başvursam mi dedim de gelemez bana
-
arkadaşlar bu diploma no yu nasıl hallediyoruz bilen var mı yukarıda yazılanları uyguladım ama hala hata veriyor ne yapmam gerekiyor acaba ?
-
@sdsdsa e devletteki mezuniyet belgesinde yazan diploma numarasını yazmanız gerekiyor.
-
@norules çok teşekkür ederim.
-
Bende de diploma no eror verdi ancak ben bu diploma numarasını yazacak kutucuğu bulmadım mezuniyet bilgilerinde göremedim varsa bilen yardımcı olabilir mi
-
@sev-ren bir kaç sayfa geride var .
KPSS puanını yazdığın yerden yazıp ekliyecen yine -
@metehan Yeni farkettim teşekkürler hocam
-
@sev-ren önemli değil
-
arkadaşlar çıktı alırken lise bilgileri kısmı boş görünüyor ama tekrar bilgisayardan dönüp bakınca lise bilgilerini girecek yeri bulamıyorum. bilgisi olan var mı acaba?
-
@uzmanavukat hocam bence o çok önemli bir şey değildir olsaydı belge yollayanlara dönüş yapılırdı diye düşünüyorum
-
belge yollayan arkadaşlar belgelerin kuruma ulaştığına dahil sms ya da mail geldi mi yanlış hatırlamıyorsam kamu denetçiliğine belgelerimi yolladığımda evraklarınız havale edilmiştir diye bilgilendirme mesajı gelmişti.
-
@gençişsiz ben mi yanlis yaptim diye endiselenmistim tesekkurler.
-
Kaymakamlık kazanan arkadaşları tebrik ediyorum içlerinde kpss puanı yüksek olup bu sınava başvuran varsa başvurusunu geri çekmesi mümkün mü çok makbule geçer bizim için.
-
@rootofallevil hocam sana katılıyorum arkadaşlar lütfen başvurularınızı çekmeyi ihmal etmeyin
-
Not döküm belgesi oluyor arkadaşlar,bilen biri varsa yazabilir mi
-
@szyrnd transkripti kastediyorlar hocam
-
@gençişsiz E-devlette bulamadım da, nerden ulaşabilirim transkripte acaba
-
@szyrnd mezun olduğunuz okulun öğrenci işlerinden alabilirsiniz
-
@gençişsiz anladim hocam sag olun, fotografini cekip fotograf seklinde yukleyebilir miyiz acaba basvuruda