İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
@jaromi teşekkür ederim hocam
-
@rootofallevil etmiyorlar hocam bugün aradım diplomanın onaylı örneğini istiyorlar
-
@alageyik08 hocam ben 88 puanla kendime gelmeyeceğini düşünüyorum hatta o yüzden başvuru yapmayı bu zamana kadar erteledim.
Benim en büyük korkum sınava girmeyecek sınav ücretini ödemeyecek kişilerin olması yani il göçte olanlar. Bu sınav için kaçla kapatır derken hep aklıma gelen şey bu malesef.
Özetle bana 90 dan aşağı düşmez gibi geliyor -
@alageyik08 3 puan türü var ve sınava 140 kişi çağıralacak, 90 puan altına inmez maalesef
-
@rootofallevil +KDK
-
bencede 90 nın altına düşmeyecek.
-
Arkadaşlar mobilden başvuru yapmayı deneyen var mı?
Telefondaki interneti laptopuma paylaşamadığım için deniyorum da başka deneyen oldu mu? -
Başvuruyu yaptım çıktı aldım, fotoğraf bulup onaylı diploma örneğiyle birlikte kuruma göndermesi kaldı.
-
@lawyer91 onaylı diploma örneğimiz ve fotoğrafları sınava hak kazanamazsak iade edilmesini isteyebilir miyiz acaba?
-
Sizce hukuk için kaça iner puanlar?
-
Genel yetenek genel kültür kpss gibi oluyor acaba??
-
@kebeye benim p 4 88 puan bana 90 altına inmez gibi geliyor sizin kaçtı puanınız
-
Hukuk bence btk ile benzer kapatır 87 88 puan arasında, burada mülakata çağrılacak aday sayısı daha az ama yds şartı da var. İİBF daha yüksek kapatacaktır ama orda talep daha fazla.
-
@norules yds sartindan emin misiniz ?
-
Yds şartı yok diye biliyorum
-
@djones hayır yokmuş pardon çok başvuru yapınca şartlar birbirine girdi o zaman dediğimiz gibi 90da da kapatabilir.
-
@kebeye hocam cidden bu büyük sorun fotokopi göndersek olmuyor muymuş
-
@danazorr ben aradım kurumu elimde diploma onaylı örneği kalmadığını belirttim görevli de diploma fotokopisiyle,e-devletten alacağınız mezuniyet belgesini de çıkarın gönderin dedi. Bugün belgelerimi o şekilde hazırlayıp gönderdim.
-
@kebeye yani onaylatmaya gerek yok öyle mi hocam?
-
85 ile başvurup belge göndermeye gerek yok. Daha yüksek puanlarla gelmedi zati.