İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
@lawyer91 mezun olduğunuz okula gidip almanız lazım
-
@şeyhşamil-ps En sıkıntılı ihtimal bu hocam sanırım,aynı şehirde olmadiğim için :S
-
@lawyer91 olmadı öğrenci işlerini arayıp sormak lazım belki gitmekten başka bir yol bulunabilir
-
Transkript için üniversiteye gitmeye gerek yok. Bir dilekçe yazıp fax gönderirseniz üniversiteye taratarak e-mail adresinize atarlar .
-
@metehan kesin atarlar
-
@arven16 Evet atarlar çünkü ben bizzat denedim ve bana attılar .
-
@adolf-stalin transkripti mezun olduğunuz okulun not otomasyon sistemine girebiliyorsanız hala ordan alabilirsiniz.
-
@kebeye girilmiyor. Ben fotoğraf çekicem artık.
-
diploma onaylı örneğini kargolamak zorunda mıyız? fotokopisini atsak olur mu? onaylı örnek 1 tane var daelimde
-
@metehan Diploma no ile alâkalı bir buton göremiyorum hocam ben?
-
@zapo He tamam gördüm :d
-
@zapo tamam
-
Arkadaşlar ben daha başvuru yapmaya başlamadım ama şu transkript olayı tam olarak ne birileri açıklayabilir mi lütfen?
-
@gençişsiz transkriptin fotoğrafını istiyorlar başvuru sisteminde hocam
-
E devletten alınan mezuniyet belgesi kabul ediliyor mu peki? Transkripti fotoğraf çekip pdf dönüştüreceğim o şekilde atarım.
-
Arkadaşlar yazılı sınav klasik mi yoksa test mi olacak bilginiz var mı? İlanda bu konuda bilgi göremedim ben.
-
Arkadaşlar sizce iibf için kaça kadar düşer? 84'e düşer mi sizce?
-
Çalışma bilgileri kısmını dolduracak mıyız? Guy olarak çalışıyorum yazmak gerekli mi bu kısma?
-
@alageyik08 Tahmin etmek zor. Şahsen ben başvurumu yaptım ama geri çekeceğim gibi. 7 kişilik alım için Ankara'ya git gel sonra tekrar git gel falan derken çok zahmetli iş. Benim gibi düşünen baya vardır bence
-
Başvurular bitene kadar kaymakamlık açıklanırsa ve kaymakamlığı kazananlar arasında yüksek puanlılar varsa onlar başvuru yapmayabilir. Bir de rekabet kurumu açıklanırsa 14 kişi daha önümüzden çekilmiş olur.