BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@arven16 inş öyle olur hocam ama biraz daha uzun süreceğini düşünüyorum ben.Geçen yıl 1 aydan uzun sürmüş.
-
2017 araliktaki mulakat 2018 ocak ayinda aciklanmis. Umarim bizim de boyle cabuk aciklanir.
-
@gölkentli Merhaba hocam. ben de botaş a endüstri mühendisi olarak basvurdum, eğer orası olursa ptt uzman yardımcılıgını bırakmayı düşünüyorum. Sizin bu yorumunuzu görünce şaşırım doğrusu.
-
Yeni mülakat listesi yayınlanmış. Hatta bizim başvurumuzdan da listeye giremeyenleri almışlar sanırım. İnşallah ikisini beraber açıklamak için beklemezler
-
Yeni aday listesinde yer alan Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı kadrosu ve başka birkaç yer daha 4 kişilik 13 Mart-19 Mart ilanında yoktu sanırım. Açıklayabilecek olan var mı?
-
Botaş için wp grubu var mı
-
@adigeah19 hocam tebrik ederim öncelikle:) Neden Botaş ı tercih ettiniz acaba? Daha avantajlı olarak gördüğünüz şeyler nelerdir?
-
@bluesky tesekkürler hocam. öncelikle calısan herkes memnun, sanırım ikramiyeler+ giyim çeki ile ciddi bir rakam veriyor . evime çok yakın ama Ptt de hala aklımı kurcalıyor, özel hastanelerle anlaşmalı olması ve ilk kez uzman yardımcısı alması da oranın avantajı gibi duruyor. Bir diğer husus ise BOTAŞ ın kurum olarak vergi rekortmeni olması yakın zamanda ve tekel durumu.
-
@adigeah19 hocam cevabınız için teşekkürler. Evinize yakın olması bence de büyük avantaj. Iki kurum da iyi. Umarım doğru tercih yaparsınız.
-
Arkadaslar mulakatlara girecek herkese basarilar diliyorum. Acaba mulakatlara gidenler sonuclarin ne kadar surede aciklanacagini da sorabilir mi? En azindan bir fikrimiz olur.
-
Bence eski ilanla yeni ilanı birleştirip açıklarlar. Nisan sonu gibi bekliyorum ben
-
@samet06 ben de oyle dusunuyorum. Belki yaklasik bir tarih verirler diye soylemistim. Umarim soylediginiz gibi nisan sonunu gecmez.
-
@adigeah19 tekel durumu 2011 de sona ermiş hocam, örneğin Aliağa fsru işletimi kolin nin işletmesinde
-
@kamucu, içinde söyledi: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
kolin çok da mühim değil hocam , rekabet edecek ikamesi yok
-
Ne zamana açıklanır? Bir bilgisi ve/veya duyumu olan var mı?
-
Bugün itibariyle tüm mülakatlar bitti. Hepimize geçmiş olsun. Bence Nisan ayı bitmeden açıklanır sonuçlar. Herkes için hayırlısı olsun
-
Forum çok sessiz değil mi? Başka bir forumda güvenlik soruşturmasının başlatıldığını iddia edenler var, ben emniyete gittim herhangi bir soruşturma yokmuş şu an benim için yapılan. Bu konuda bilgisi olan var mı?
-
@samet06 başlamış olması lazım, sonuçlar açıklanmadan önce bir soruşturma yapılıyor.
-
Arkadaşlar btk yı kazanıp botaşı tercih etmeyecekler feragat ederlerse çok mutlu olurum.Bu gruptan kazanan varsa da hayırlı olsun
-
Botaş maaş açısından güzel ama personel sirkülasyonu hızlı, mesleki tatmin mi yok acaba?