BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@brkmnz15 bu hafta sonlanma ihtimalinin olmadığını mı belirttiler
-
@xvxvxv en gec onumuzdeku hafta felan açıklanır dediler.
-
@brkmnz15 bana da yedeklerin evraklarını da bekleyeceklerini sürecin uzayabileceğini belirttiler.
-
bu grupta yedek olup çağrılan oldu mu? en azından kaç gün verilmiş evrak teslimi için o süreyi öğrensek en azından o güne kadar açıklanmayacağını bilmiş oluruz
-
@xvxvxv Müdür Bey ile görüştüm siz goreve baslamadan yedeklerin cagirilmasi soz konusu degil diyor yedek felan kimsenin aklini bulandirmayin arkadaşlar atama yazilarimiz cikacak onaylaninca egitime cagiracaklar sonrada goreve başlıcaz.
-
@brkmnz15 ne söyledilerse onu ilettim alsalarda bir an önce baslasak kimsenin aklini bulandirdigim yok
-
@xvxvxv İşe başlayacağınız tarih nedir diye aranan oldu mu arkadaşlar beni aradılar.
-
@xvxvxv yok hayır aramadılar ne zaman arandınız?
-
@xvxvxv Benide aradilar tarih istediler ne zaman calisabilirsin diye. ama tam çalışacağımız tarih belli değil dediler. AmanPazartesi sali belli olur oda büyük ihtimal.
-
@brkmnz15 inşallah başka aranan var mı arkadaşlar
-
@afy42 arandınız mı ?
-
@xvxvxv hayır aramadılar henüz 🤨
-
aranan arkadaşlar uzman yardımcısı mı yoksa mühendis ya da teknisyen falan mı? beni arayan olmadı neye göre aranıyor acaba?mülakat listesinin başında mıydınız ?
-
Arananlar başka bir yerde çalışmakta olanlar mi acaba? İşten ayrılıp Botaş'a başlamakla ilgili şeyler sormuşlar sanırım? Halı hazırda çalışmayıp da aranan var mı?
-
Arkadaşlar bi kısmı arandı muhtemelen çalışanları aradilar bana dediler Ihbar suren varsa başlat sıkıntı yasama dediler. Sonraki süreçte Ankarada eğitim alicaz; konaklama , yol ve beslenme yardimi olacak kurum tarafından Buyuk ihtimal ise başlatılıp egitime alınacağız genelde kurumlarda oyle oluyor.
-
@brkmnz15 ben geçen sene başlamış birinde şöyle duydum genel müdürlükte imza atılıp dire sonra ki gün herkes çalışacağı yerde başlamış olacak ona göre bilet alın ve yola çıkın denmiş.eğitim denilen kısım 6 ay sonrasında yapılmış .uzman yardımcısı bu arada bunu söyleyen kişi.mühendisler ya da diğer kısım içinde aynı mı bilmiyorum
-
@trankobuskass bir çok kişi yaşadığı şehir dışında başlayacak çalışmaya. Hemen ertesi gün gelin deyip 1 gün süre vermek pek mantıklı gelmedi bana. Doğru olabilir tabi ama memurlukta 15 gün süre var burada da bildirimden sonra makul bir süre verilmeli diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar var mı bir gelişme ?
-
@afy42 hic bir gelisme yok malasef baska bilgi alabilen varmi
-
@xvxvxv birisi memurlar nette boyle bir sey yazmis `` Biraz önce geri dönüş yapıldı yedekleri çağırıyorlar. Hafta içine yayılabilir süreç ''