BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
Özel sektör de 100 200 TL daha fazla veren bir iş bulup hayata devam etmek lazım. Umudum da hayallerim de kalmadı.
-
Açıklandı arkadaşlar hayırlı olsun herkese.
-
Hayırlı uğurlu olsun herkese ben yedekte kaldım
-
Bazilarinda neden yedek yok?
-
Burayı kazanıp sgk listesinde olan arkadaşlarımız varsa sgk düşünmüyorlarsa feragat verirlerse seviniriz. Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar.
-
Evet arkadaşlar öncelikle kazananları tebrik ediyorum.Darısı başımıza.. Burayı kazanıp SGK denetmen yardımcılığını feragat edecekler kuruma bu durumu bildirirlerse çok seviniriz.
-
Burayı kazanıp işkur ve insan hakları mülakatına katılmış olanlardan da feragatlerini bekliyoruz.
-
Botaşta 7 kişi var:) bunlardan biri yedek ama asil olan tedaşa gidecek yedekteki arkadaşa gelecektir. o yüzden 7 kişi. Bu arkadaşlarda SGK dan feragatlerini verirse seviniriz.
-
60 kusur puan alan gazi mezunu kazanmis. Yaristigi siyasal, odtu mezunu 90 kusur puanlilar liste disi.
-
60 alan mülakata nasıl giriyor onu anlayamadım @kpssınavı
-
@keynesyenadamm 80 yds istiyince giriyor
-
Kazananlara hayirli olsun öncelikle ve sgk için feragat etme duyarlılığı inşallah gösterir arkadaşlarımız.
-
80 ydsyi almışsa o kuruma da girmeye hak kazandıysa kimse bir şey diyemez bence, bu adamı tepeden alıp koymadılar mğlakata girdikten sonra herkesin başarılı olmaya hakkı var belki çok başarılı geçti mülakatı diğerleri soruları bilemedi vs. bilemeyiz @kpssınavı
-
@keynesyenadamm kardes git otede meralan hic o modda degilim
-
@kpssınavı sende 80 yds al konuş ozaman
-
@asumn1 insan ara sira oksijen de solumali. Beyne baska bir sey girince durum bu oluyor sanirim.
-
@kpssınavı sen sanırım atanamadın olumsuz geldi kullandığın referanslarda yetersiz kaldı ve böyle sağı solu araştırır hale geldin. Bırak çok fazla kurcalama yorar bu işler adamı
-
aynı açıklamaları gidip kaymakamlık idari hakimlik sayıştay başlıklarına da yaz daha mantıklı olabilir , orada nice 100 puan alanlar 70 alanlara elendi en azından bu adam kendini dil konusunda geliştirmiş 80 alabilmiş , bu arada hiçbir şekilde tanımıyorum bilmiyorum bahsettiğiniz kişiyi sadece bu kadar saldırgan tutuma gerek yok @kpssınavı
-
@kpssınavı Bir mağduriyetiniz söz konusu olabilir ama bu size her önünüze gelene hakaret etme, saldırma hakkı tanımaz. En azından TY'de durum böyle, başka platformlarda nasıl hareket ederseniz edin ama burada bu saldırgan tutuma yer yok. Siz biraz dinlenin arkadaşım.
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.
-
arkadaşlar evrak tesliminden sonra süreç nasıl oluyor? bilen var mı