BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@north-remembers güzel temennileriniz için teşekkürler.İnşallah en kısa zamanda açıklanır da hepimiz yolumuza bakarız.Herkes öyle ya da böyle bu süreçten etkileniyor.Ama ülkenin içinde bulunduğu durum son yıllarda bu maalesef.Tüm sınav süreçleri uzun bir süreyi alıyor artık.
-
Bugünde mi açıklanmayacak, gerçekten yorulduk
-
Bu cumada bitti bitecek yine yok
-
Yok mu bi duyum alan? bilgisi olan ne zaman acıklana bileceğine dair.
-
Bir kişi haziran sonuna kalmayacak tarzı komuşmuştu. , artık bu duyumlarada inanmıyorum
-
Haziranın sonundayız
-
@unikara11 tek dileğim 2020den önce açıklamaları yönünde
-
@porsuk aynen benimde artık umudu kestim ben ya ankaraya gidip geldikten sonra zaten umudum kalmamıştı. Eve güvenlik soruşturması için polis gelince umudum yine yeşerdi ama şimdi yine umutsuzum
-
Beyler Bayanlar;
Mülakat sonucunun açıklanmamasının sebebi güvenlik soruşturmalarının bitmemesiymiş. Botaş a gidip sorabilirsiniz. İlgili gecikme ile Botaş ın bir alakasının olmadığını efendi şekilde açıklıyorlar. Lütfen Emniyet müdürlüklerine gidip güvenlik soruşturmanız ile ilgili durumu sorun yada dilekçe verin. Burada tahmin yapan arkadaşlarında kötü niyetli oldugunu sanmiyorum. Botaş tan birsekilde bilgi aliyorlar, Botaştaki ilgili sahişlar soruşturmanin nezaman bitebilecegini bilmediklerinden onlarda tahmini konuşuyorlar. -
@mucur40 dosyalar komisyonda demişlerdi siz ne zaman sormuştunuz
-
@paramedik Ben bugun görüştüm. Dosyalarin komisyonda olmasi tam nedemek onu ögrenmek lazim. Anladigim kadariyla mulakati biten herkesin dosyasi komisyona iletiliyor guvenlik sorusturmalari ardindan geliyor. Rica ediyorum lutfen ilgili emniyet mudurluklerine durumunuzu sorun. Botaş ı gereksiz arayip durmanin bize getirisi yok.
-
@mucur40 soruşturma bitti kardeşim saçmalamayın artık mülakat günü bile bizi götüren kişi bazı illerde tamamlandığını söylüyordu kaldı ki kaç ay geçti sağlık bakanlığının işçi alımları gerek başvuru gerek evrak teslimleri aynı gündü bizimle onlar işe başladı 2. Maaşlarını alacaklar neredeyse
-
Ben yine aradım yine bir sonuç yok bir kurum neden alımı bu kadar uzatır ki acaba alımı iptal mi edecekler
-
Hala siteyi takip edin diyorlar çıldıracağım
-
Sitedeki yaz stajına seçilenleri görmemek için sadece forumu takip ediyorum
-
bugün de bitiyor ..(
-
Bu gün de aradım. Güvenlik soruşturmasımın sonuçları bekleniyor siteyi takip edin diyorlar
-
Ya sabır ya ya sabırrr
-
Sevgili arkadaşlar açıklanma tarihi ile ilgili bir duyumu olan varmı veya bir tahmini olan kurum zaten bilgi vermiyor en azından burdan teselli olabileceğimiz bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
-
bir cuma ve yinee buralardayız ..