BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
Arkadaşlar şehirden şehire farklılıklar gösterebiliyor. Bu güne kadar 3 defa güvenlik soruşturmasından geçtim bu dördüncü oldu. En son çalıştığım iş yerimde gelip fabrika müdürüme sordular beni. Fakat ondan önceki 2 güvenlik soruşturmamda kimse hiçbir yere gelmedi.
-
Güvenlik soruşturması herkse yapılıyor 750kisiye yapıldı ve tamamlandı bilgi kirliliği oluşmasın diye diyorum herkese soruşturma yapıldı ve tamamlandi, şuan dosyalar komisyonda bekliyor
-
Ben de herkese yapılıyor diye biliyorum, ayrıca polisin gelip gelmemesi de bişey ifade etmiyor, önceki 2 soruşturmada gelen giden olmadı, şimdi gelenler oldu onlar da bilgilerin doğruluğu teyit ediliyor anladığım kadarıyla, bireysel soruşturma anlamında değil de adreste mi vs çevresel soruşturma yapılıyor sanırım
-
Hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz hala
-
Tam olarak guvenlik sorusturmasi nasil yapiliyor. Gidisati nasil ogrenebilirim? Yani olumlu mu oldu, olumsuz mu vb? Bu sabah muhtara gittim ona da sormamışlar.
-
@porsuk peki ne zaman açıklanır ulaştığınız bilgi var mı
-
@farukk__147 biraz garip gelebilir ama komisyonun keyfine kalmış, canları ne zaman isterse o zaman açıklarlar, kesin bir tarihi yok yani, millet bilkente direk BOTAŞin genel merkezine gittiler yinede bir bilgiye ulaşamadilar
-
Her gün mutlaka arıyorum hep aldığım cevap aynı. Bize net bir bilgi verilmiyor insan kaynaklarına yönlendireyim diyor tamam diyorum yönlendiriyor insan kaynakları telefonu açmıyor
-
Ne kadar meşakkatli bir süreçmiş bari kazanıp kaybettiğimizi bilsek ona göre beklesek
-
@paramedik aynen ya sürekli bakmaktan takip etmekten helak oldum. Söyle kazanamadın veya kazandın güvenlik soruşturması var de
-
"Ay sonuna varmadan açıklanacak." Kesin bilgi.
-
@azdrn kaynak nedir nerden öğrendiniz
-
@azdrn bu hafta açıklanma ihtimali var mı?
-
@keynesyenadamm aylardır bugün açıklanacak kesin bilgi yarın açıklanacak kesin bilgi diyorlar inanasım kalmadı aetım
-
Arkadaşlar söylediğim üzere kesin bilgi. Kaynak söylememi de beklemeyin lütfen. "Ay sonuna kalmayacak" ifadesi kullanıldı. Tüm güvenlik soruşturmaları bitmiş. Komisyonun önünde şuan bugün açıklansın deseler açıklanacak.
-
2 iletisi olan birine güvenmek zor olmakla beraber zaten 2 aydır ha bugün ha yarın açıklanacak diye bekliyoruz zaten. Gvsler bayram öncesinde bitti. Bilgiyi bizzat kendim emniyetten öğrendim. Hepimiz için hayırlısı olsun. İnşallah bir an önce açıklanır
-
@samet06 Muhtemelen kimliği belli olmasın diye yeni bir hesap açarak cevap verdi. İçerden tanıdığı olabilir arkadaşın zaten belli yakın zamanda açıklanacağı umarım hızlıca açıklanır artık
-
Yeni aradım ; komisyonda degerlendirme aşamasinda felan filan duyuruları dikkatle takip edin cart curt
-
hahah , hep aynı işler @mucur40
-
Geçen hafta Ankaradaydim BOTAŞada uğradım, insan kaynaklarına çıktim direk, komisyonla görüşmek istiyorum diye yarım saat dil döktüm neden açıklanmadi, adamlara diyorum en azından benimkini söyleyin söz kimseye demem diyorum yinede nafile