BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@jnsrtp bende hergün ekrana bakmaktan kendimi alamıyorum ama bayramdan sonra açıklanmasının daha iyi olacağını da düşünmüyor değilim. ya da haftaya cuma felan. hakkımızda hayırlısı bakalım
-
@üstadsimon tabi bir cuma daha var ama sanki evrak işi için ek bir haftaya ihtiyaçları var o yüzden bu cuma olası geliyor bu benim fikrim tabi inş öyle olurr
-
Arkadaşlar SGK Denetmen yardımcılığı mı Burası mı ?
-
@gizem2020 Bence kesinlikle BOTAŞ. SGK denetmen yardımcıları 4520 civarı kazanıyorlar bildiğim kadarıyla. BOTAŞ’takiler çok daha fazla para kazanıyor. 0,4 mülakata girmeyi kaçırmıştım.
-
@gizem2020 tuzgölü uzman yardımcılığı mı bekliyoruz?
-
@adolf-stalin Bende BOTAŞ’ın daha iyi olduğunu biliyorum. İnşallah kısa sürede sonuçlanırda burayı kazanan arkadaşlarımız Olası gelecek ilana başvurmaz. İnşallah düşünceli arkadaşlarımıza Nasip olur
-
Telefonların fişlerini çekmişler. Meşgul çalıyor tüm dahili telefonlar. Santraldeki hanımefendinin dediğine göre haftaya açıklanabilirmiş (net olmamakla beraber).
-
Arkadaşlar beklemekten çok yoruldum belirsizlik hayli yordu ne zaman açıklanacağına dair daha net bir bilgisi olan varsa paylaşabilirmi ben arıyorum haftaya belki dediler ama
-
Mülakat sonuçlarının açıklanması için bukadar gecikme normalmi? insan kaynaklarını arayıncada bir bilgiye ulaşamıyoruz.
-
@mucur40 çok fazla geçikti bilgi vermiyorlar evet bence buraya girip yeni bişeyler yazılmış mı diye bakmaktansa sık sık botaşı ararsak bir an önce açıklanması için belki bir yol olur diye düşünüyorum yoksa çok geçikti
-
@nagehanggce evet o cuma geldi çattı. bakalım gerçekten sonuçları cuma günü açıklayıp kazanan kaybeden herkes için bir düşünme bir serinleme süresi vermeyi mi yeğleyecek Botaş göreceğiz.
-
@üstadsimon göreceğiz kurumun telefonda bayramdan önce açıklanması planlanıyor demesiyle bu cuma son çıkış.bende bekliyorum inşallah açıklanırda gerçekten bayram yaşanır.
-
Kurumu aradım bilgi yok
-
Anlaşılan bayramdan sonraya kaldı...
-
@jnsrtp yazık oldu bize bu kadar bekletilmek nedir yani
-
@nagehanggce sağlık olsun bayramdan sonra öğreniriz artık.
-
arkadaşlar botaş ,başka kurumda çalışıp mülakata gelenlere karşı tutumu nasıldır ?
-
@nagehanggce neden olumsuz olsun ki bende başka kurumda çalışıyorum olursa Botaş'a geçicem bu arada ayın 20 si gibi açıklanacakmış
-
@kmaraşlı bazı kurumların tutumu olumsuz oluyormuşta merak ettim .20 si gibi açıklanacağını nerden öğrendiniz acaba ?
-
Hocam sizin başvurduğunuz yer ydsli miydi , bir de 20 si konusu net mi @kmaraşlı