BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@Akademili Hocam öncelikle hayırlı olsun inşallah biz de bu sevinci yaşayabiliriz. Hocam özel değilse puanınız kaçtı acaba
-
@acctuerrx evet hocam
-
@iibfmağdur inş..Hocam yds isteyen 3 kişilik kadroya 84 kusürle mülakat gitmiştim.
-
@Akademili anladım hocam cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
-
Umudum her geçen dakika daha da azalıyor. Kurumu arayan oldu mu?
-
Bugun de aciklanmayacak sanirim
-
@adigeah19 net maaşı bilmiyorum ama 2 tam 4 yarım ikramiye veriliyormuş.
-
haftasonu açıklanma durumu olabilir mi? yoksa haftaiçi mesai zamanlarında mı beklemeliyiz
-
@nagehanggce Kamuda işler şu şekilde yürür: Listeler belli olur. Bilgi işlem daire başkanlığına gönderilir. Web sitesinde yayınlanır. Kanımca bayramdan önce açıklanmaz.
-
@akademili bende benzer durum içerisindeyim. Telefonla feragat etmek yeterli olur mu sizce ? Ankara da değilim çünkü.
-
@stat Hayırlı olsun hocam siz nereye başvurmuştunuz ?
-
@iibfmağdur teşekkür ederim.
Dguy başvurmuştum -
@stat yok hocam botaş ta hangi ile başvurdunuz anlamında sormuştum
-
@stat Sizi aradılarsa telefonda feragat geçerli olur hocam,kazandınız diye aradılar mı ? Öbür türlü dilekçe ile feragat etmenizi öneririm.Ya da fax ile dilekçe gönderebilirsiniz diye düşünüyorum...Bir arayıp danışmanızı öneririm.
-
Bugün de geçti var mı duyum?
-
Bugün yarın açıklanır diye bir duyum gelmişti sanırım forumdan bir arkadaşımız yazmıştı, ertelenmesi söz konusu oldu galiba
-
Kurumu arayan oldu mu
-
@thinkful ben mülakattan önce yanınızda vesikalık getirin diye arayan numarayı aradım botaş genel müdürlükmüş oradaki yetkili bayramdan önce kesin açıklanacağını söyledi yani bu cuma olası gibime geliyor.
-
@nagehanggce yani keşke bugün açıklansa ama bayramdan önce diye belirtildiyse maalesef haftaya cuma da söz konusu:(
-
Arkadaşlar mantıklı gelmiyor açıkçası. Çünkü bugüne kadar tüm alımlarında sonuçların açıklanması ve güvenlik soruşturmalarının bitmesine takriben yayınladıkları duyurularda 15 gün içinde personelin iş başı yapması gerektiği yazıldı. Araya 9 günlük bir bayram tatili giriyor. Bu da sıkıntıya yol açabilir. Belki bayram tatilinden önceki cuma yayımlayabilirler. Bu hafta zor gibi görünüyor.