BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
Cimer'den Ankara Valiliğine güvenlik soruşturma süreci ile ilgili bilgi verilmesi talebinde bulundum. Başvuru hareketlerinde "EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ > GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ tarafından soruşturma/inceleme süreci nedeniyle beklemeye alındı." bildirimi var. Uzun lafın kısası Güvenlik Soruşturması Sürecinden geçiyoruz bu süreç tamamlanınca açıklarlar. Sizde merak ediyorsanız eğer ikamet ettiğiniz şehrin valiliğine güvenlik soruşturmanızın hangi süreçte olduğu ile ilgili CİMER başvurusunda bulunabilirsiniz.
-
@jnsrtp ne kadar zamanda geri dönüs yapıyorlar?
-
Cevap vermediler ki . Sadece başvuru yaptıktan 2 gün sonra başvurumun, başvuru hareketlerinde beklemeye alındığını gördüm. Güvenlik soruşturması tamamlandığında yazarlar ancak.
-
@jnsrtp merhaba bu soruşturma sadece kazananlar için mi yapılıyor ? yani hakkımda hiç güvenlik soruşturması yoksa bunun anlamı kazanmamış yada yedek dahi olmamışım anlamına mı geliyot?
-
@nagehanggce kurumdan kuruma degisiyor diye biliyorum hocam .Ama bir mülakat sonucu bekliyosanız ve güvenlik sorusturmanız yapılmıyorsa o zaman doğal olarak kuruma alınma ihtimaliniz kalmıyor.
-
Mülakatlar başlamadan soruşturma başlatıldı diye biliyorum ben yanlış da olabilir
-
@nagehanggce hiçbir fikrim yok açıkçası. Kazanan ve yedeklere mi yapıyorlar. Sınava giren tüm adaylara mı yapıyorlar bilemiyorum. Bana kalırsa herkes cimer'den ikamet ettiği şehrin valiliğine güvenlik soruşturmasının tamamlanıp tamamlanmadığına ilişkin bilgi verilmesi talebiyle yazı yazarsa durumun ne olduğu anlaşılabilir.
-
@kamucu Mülakat esnasında bir form verildi, verilen formda bazı ailevi detaylar istendi. Mülakat sonrasında gönderilmiş olduğunu düşünüyorum.
-
@jnsrtp mülakat öncesinde görevliye sordum .Liste çoktan gitti şu an gvs yapılıyor zaten demisti
-
@jnsrtp mülakat sırasında form mu verildi ? ne formuydu?
bana verilmedi de o nedenle sordum -
Soruşturmaların mülakat öncesinde ya da esnasında başlatıldığı ihtimali yüksek, çünkü mülakat gününde ailemin evine polis memurları gelip bazı sorular sormuşlar.
-
@iibfmağdur kendi bilgilerinizi doldurduğunuz bir formdu.Aile üyelerinin yaşı ,egitim, düzeyi kpss puaninız , okuduğunuz okullar herkese doldurttular formu mülakat o form üzerinden sohbet ile başladı
-
@kara onu mu kasteddi acaba arkadaş mülakat esnasında diyince farklı bir form sandim tabi onu hepimiz doldurduk
-
Benim de mulakat sürecinde güvenlik soruşturmam tamamlanip gönderilmiş. Herkese yapılıyor mulakat öncesinde başlandı.
-
Bugün açıklanır mı acaba
-
@kara açıklanmadı
-
Arkadaşlar kimseyi boş yere umutlandırmak istemem ama botaşın sitesine girilemiyor nedeni nedir acaba ?
-
@iibfmağdur bakım felan vardır hocam. Haftasonu açıklanmaz sanırım
-
@samet06 olabilir hocam haklısınız
-
Bugün açıklanır mi ki