BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
Bugun son mulakattan itibaren tam 1 ay gecti. Haftasonu aciklanma ihtimali var mi sizce?
-
Genelde cuma günleri mesai bitimine yakın açıklıyorlar. Bugüne kadar hep öyle oldu. Ayrıca emniyetten öğrendiğim kadarıyla benim güvenlik soruşturmam henüz tamamlanmamış. Tamamlanmayan başka arkadaşlarda var ise eğer bi süre daha beklememiz olası görünüyor. Kötümser olmak istemem ama bayramdan sonraya bile kalabilir.
-
İyi akşamlar herkese! Mülakatla ilgili bir gelişme öğrenen duyumu olan var mı?
-
Bayramdan sonra ise baslatmayi düşünüyorlarmış. Güvenlik soruşturmaları hala tamamlanmamis. İçerde çalışan bi arkadaşın duyumu.
-
Bu hafta da aciklanacagini sanmıyorum.
-
@thinkful herkese mi yapılıyormuş gvs?
-
@samet06 evet
-
Bu hafta da geçti. Bir şey öğrenebilen var mı? Bana bu hafta bilgi gelmedi maalesef
-
Arkadaşlar Botaş Personel Daire Başkanlığı ilginç bir yapı. Ben bundan 2 sene önce başvuru yaptığımda (güvenlik soruşturması uygulaması yeni başlamıştı o dönemler) mülakat tarihini 3 ay sonra açıkladılar. Sonradan öğrendim ki adamlar önce güvenlik soruşturması yapmaya çalışmışlar güvenlik soruşturmalar bitmeyince mecbur mülakat tarihini açıkladılar. 1-2 ay sonrada sonuçları açıkladılar. toplamda 5 ay sürdü süreç. Sonraki alımlarda önce sonuçları açıkladılar sonra kazananlara güvenlik soruşturması yaptılar. Bu seferde anladığım kadarıyla yeni birşey deniyorlar. Mülakat sonuçlarını açıklamadan güvenlik soruşturması yapıyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ülkemizin en kurumsal kuruluşlarınından birinin hali bu ne yazık ki. İçeride güçlü bir tanıdığınız yoksa asla bilgi alamazsınız.
-
Bugün de geçti, yarın için umutluyum ben. Duyum felan değil sadece hissiyat yarın açıklansa 2 hafta evrak teslim, sonra bayram, bayramdan sonra işbaşı. Bence Botaş bunu bi düşünsün
-
Botaş siteyi yenilemiş. Yeni sitede açıklamak için bekletiyorlardı sanırım. Şu an her şey daha net yarın açıklanıyor
-
@samet06 hocam siz planı yapmışsınız botaşa uygulamak düşüyor İnşallah diyelim
-
@samet06 Buradan tüm yetkililere duyrulur; personeli de yenileyin artık.
-
Arkadaslar, BOTAŞ maaş hakkında net rakam bilgisi olan var mı ? Bir de işçi olmak yükselmeye engel mi ve özelleştirme de yaşanabilecek olumsuzluklar nelerrdir? Bu bilgilere acil ihtiyacım var , feragat etmeyi düşündüğüm kurum için.
-
Sevgili arkadaşlar, başka bir kurumu kazandığım için Botaş dan feragat ettim.Bugün kurumdan aradılar ; feragat konusunda kararınız kesin mi diye.Bende kesin olduğunu ilettim ve ne zaman açıklanacağını sordum.Bugün açıklamayı düşündüklerini söyledi.Bilginize olsun ve herkes için hayırlısı olsun.
-
@akademili Merhaba hocam ilk önce kazandığınız için hayırlı olsun. Size sorum botaş'tan nasıl feragat ettiniz, botaşı kazandığınızı nasıl öğrendiniz?
-
@dhmi Teşekkür ediyorum.Pazartesi günü kazansam da kazanmasam da tüm haklarımdan feragat etmek istediğimi dile getirdim kuruma gidip.Zaten atandığım kurumun yanı.Dilekçe verip çıktım.Bugün ise sabah aradılar başka bir kurumu daha kazanmışsınız tercihiniz orasımı olcak yoksa burası diye soruldu.Ben de daha önceden buradan feragat ettiğimi tekrarladım.Bu şekilde ögrenmiş oldum kazandığımı hocam.
-
@akademili hangi birim için başvurmuştunuz?
-
@mülkiye35 Adana Uzman yardımcılığı.
-
@akademili yds isteyen 3 kişilik kadro değil mi hocam?