BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
Botaş alım sayısının kaç katı yedek belirleyecek( mesela 1 kişilik ilan için 1 asıl 1 yedek gibi)
-
@balkabağı13 1 asıl 1 yedek
-
Ne zamana açıklanır arkadaşlar?. sanki uzadı süreç, geçen sene daha erken açıklanmış.
-
Siteyi yenilemekten nevrim döndü son 15 gündür,açıklandı haberini alsak bari:)
-
Kurumu arayan oldu mu ?
-
Gvsler bitmemiş mi hala? Neden açıklanmıyor ki?
-
"birisi forumun başka sayfasında arşiv taramadı yapıyorlarmış süreç uzayabilir yazmış arşiv taraması ne demek .."
Başka foruma biri böyle yazmiş anlamdığım şey arşiv araştırması dedigi zaten güvenlik soruşturması değil mi?
-
Kurumla görüşen var mı hiç ne kadar belirsiz bir sürece dönüştü artık
-
@farukk__147 siteyi takip edin diyorlar sürekli, kimse bir şey söylemiyor
-
Bu haftada bitti. Bugün öğrendiğim kadarıyla gvsler hala bitmemiş. Herkese mi yapılıyor sadece kazananlara mı yapılıyor anlamış değilim. Geçen sene gvsye girip kazanamayanlar vardı
-
@samet06 gvslerin hala bitmedigini kurumdan mi ogrendiniz?
-
@uzmanavukat emniyetten hocam
-
@samet06 tesekkurler. Yakinda aciklanir umarim.
-
Sanırım sadece kazananlara gvs yapılıyor. Emniyetten öğrendiğim kadarıyla 184 kişiye soruşturma başlatılmış.
-
@samet06 184 kişiye yapılması cok mantıklı gelmedi en azından yedeklere de yaparlardı diye düşünüyorum.
-
Hocam aldığım bilgiyi paylaşıyorum. Trollemiyorum. Bana da mantıksız geldi. Belki sadece Ankara’da ikamet edenler için gönderilen listedir. Teyit için bir kaç kişi il emniyette sorgulatırsa anlarız.
-
@samet06 size demedim hocam ne trollemesi durum için mantıksız dedim.
-
Ankara İl emniyeti ben de birkaç gündür arıyorum ilgili yer asla açmıyor. Yarın tekrar dener haber veririm. Bari burdaki bekleyiş bitse...
-
Hocam bir kaç kişi özelden de yazdı. Aldığım bilgiyi aynen aktardım. Bilginin doğruluğundan şüphem de yok aslında. Sadece listeler bölüm bölüm mü veya sadece Ankara için mi, yedek listesi mi, asıl listesi mi bilmiyorum. Başka bilgi öğrenen varsa yazsın belki mantıklı bir sonuç çıkartırız
-
Şu ilan artık açıklansın artık. Kazananların diğer kurumlardan da feragatlarıyla bir çok insanın önü açılacak gibi..