BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@falcon9 o kadar cümleden cımbızla bir kelime yakalamışın. Benim amacım bilgi vermek ve gördüğümü söylemek. Sana göre insan sarrafı degildir. Ucu açık bir kavram üzerinden Seninle tartışacak değilim.
-
@grejuva teşekkür ederim cevabınız için umarım bi tekniker arkadaş soru tarzı hakkında bilgi verir. İnternet araştırmalarında emsal teşkil edebilecek örnek bulamadım zira
-
giderken hangi belgeleri yanımızda götürmemiz gerekiyor?
-
mülakata giren arkadaşlar durum nedir bilgi verecek olan var mı? özlük çalışma kuşılları hakkında bilgi veriyorlar mı orda
-
tuzgolü işletme müdürlüğü UZMAN YARDIMCISI / İİBF 2 kisilik alimin mülakatına kalmıştım ilk sıradan. mülakata girmiyecem buradan müjdeyi vereyim varsa diğer 5 kişiden birilerine.
-
Ben varim 3.siradan neden vazgectiniz? Tabi hakkinizdan Hayirlisi@gölkentli
-
@nagehanggce ptt uzm yard kazandım onu bekliyorum. aslında botas daha avantajlı özlük hakları ve maaş yönünden ama ptt lokasyon olarak merkez ve ilerde neredeyse tüm illerde calisma firsati sunuyor o yüzden tercihimi ptt den yana kullaniyorum hem bi de daha mülakat süreci var seçilememek var kim uğraşacak hakkımızda hayırlısı olsun diyelim. o halde siz artık 2. siniz
-
arkadaşlar mülakata girenler hangi belgeleri götürdüler? Sadece diplomanın aslı ile kimliklerini mi götürdüler?
-
@jumong diplomaya bakmadılar bile. yine de götürün siz
-
@ezo Eyvallah çok sağol.
-
Mulakatlar bittikten sonra kaç gune açıklanır bilen tahmini olan var mı ?
-
@ezo hocam bütün evrakları mı götürdünüz yoksa sadece diploma ve kimliği mi?
-
@hafız diploma ve kimlik.
-
@samet06 eyvallah hocam teşekkür ederim
-
@hafız kusura bakmayın yeni gördm ama cevaplayan olmuş aynı cevabı verecektim
-
@ezo estağfurullah hocam teşekkür ederim
-
@kara yanlis hatirlamiyorsam gecen sene mulakat tarihlerinin bitisinden itibaren tam bir ay sonra aciklamis. Umarim bu yil daha da cabuk aciklanir.
-
Bugün mülakatlar bitti,bakalım ne zaman açıklanacak.Ben diyim 2 ay siz deyin 5 ay..
-
@akademili niye öyle dedin hocam? geçen sene 20 günde açıklanmış galiba
-
@akademili geçen sene o kadar sürmemiş.