BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@cclark Ben de aynı durumu bankacılık uzmanlığı için yaşıyorum kariyer olarak banka daha avantajlı gibi ama stres hat safhada o yüzden çelişkideyim, Botaş hakkında detaylı bilgi sahibi olan bilgilendirirse ne kadar hoş olur.
-
Ben aradım e devlet üzerinden aldığımız belgeler zaten asıl kabul ediliyormuş onun dışında kalan diploma, kimlik gibi şeylerin orjinalini istiyorlar
-
@kara eyvallah kardeşim. Verdiğin bilgi için teşekkürler.
-
@kara hocam şimdi tam hangi belgeler? Liste şeklinde yazabilir misiniz?
-
@lisbeth teşekkür ederim
-
Mülakatlar bugün başladı..Giren arkadaşlardan yorum bekliyoruz.
-
mülakat kaç dk sürüyor
-
Arkadaşlar BOTAŞ'a nasıl gidiliyor, metro ile ulaşım mümkün mü?
-
@ottovbismarck koru metrosundan Bilkent durağında inip otobüs aktarmalı gidiliyor
-
@ottovbismarck bilkent metro durağında inip 111 numaralı ego otobüsüne binerseniz ulaşabilirsiniz.
-
@akademili Teşekkürler
-
@ahmetcky teşekkürler
-
Yok mu bugun giren arkadaş
-
Millet giriyor bir şey yazmıyor ilginç..Ben yazayım bari.Bugün girdim.Komisyon 3 kişiden oluşuyor. sıcak kanlı,sevecen ama bir o kadar da ciddi.İktisat alanından girdim ve gerçekten nitelikli bir mülakattı.İktisada dair baya bir şey sordular(Güncel,makro mikro,tr ekonomisi karışık iyi bakın).Kurumla ilgili de güzel sorular geldi.Projelere vs iyi bakınız.Mülakat kamera ile kayıt ediliyor.Kamera tam karşınızda o yüzden biraz stres oluyor ama kendinizi consol edin.Yaklaşık benim mülakat 20 dakıla sürdü.Genel anlamda da 10-20 dk arası değişiyor.İnşallah herkes için hayırlısı olur...
-
@akademili geçmiş olsun hocam çok teşekkürler bilgi paylaşımı için hakkınızda hayırlısı.
-
@akademili hocam geçmiş olsun sorunlardan hatırladıklarınızı yazabilir misiniz
-
@akademili teşekkür ederiz hocam hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
-
tekniker olarak mülakata giren var mı acaba? nasıl olduğu konusunda bilgi paylaşırsa seviniriz.
-
@hakan-y ben tekniker değilim. Ancak şunları söyleyebilirim. Iki tane mülakat komisyonu var uzmanlar ve diğer tekniker için. 15-20 dk sürüyor ortalama. Komisyon 3 kişiden oluşuyor. Mülakata giren aday diğer adaylarla konuşmadan ayrılıyor. Komisyon bilgili, tecrübeli ve insan sarrafı. Mülakat öncesi oradaki yetkililerin ilgisi oldukça iyi. Çok kaliteli bir kurum özetle.
-
yanlış anlamayın da insan sarrafı olduğunu nasıl anladınız hemen?