BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@sdinc94 Temennim tutmadı maalesef:)
-
Hayırlı olsun tarihler açıklandı
-
Herkes saat 8.30’da mı girecek? :d
-
Önceki alımda mülakat açıklanma tarihi çok sürmüş mü bilgisi olan var mı?
-
@maesteo 20 küsür gün
-
2 kişilik uzman yard p 13le alım vardı. O listede yok daha sonra açıklanır mı ?
-
arkadaşlar açıklamada kuruluşumuza teslim ettiğiniz belgelerin aslını getirmemiz gerektiği yazıyor. belgeri tekrardan niye götürüyoruz
-
Kuruma ne götürdük onu bile unuttum aslı derken sadece diplomamız var
-
önceden yokmu mülakata giren birileri?yds c seviyesi gibi barajı olan bu mülakatlarda ingilizce soru sorulabilir mi?p28 den alım oldu yani sadece alan konuları mı olur yoksa gkgy de sorabilirler mi? ben aksaray tuz gölü uzmanyardımcısı için gircem var mı ordan biri?
-
@nagehanggce En fazla kendini ingilizce tanıtmanı isteyeceklerdir. Buna hazırlanabilirsin kısaca.
-
@apachi teşekkür ederim sizin mülakat ne zaman?
-
@nagehanggce zannetmiyorum ing olacağını.Alan ve gk den 1 er soru gelir.
-
@nagehanggce 26 sında ama ben gelemiyorum. BDDK ile aynı güne denk geliyor.
-
@nagehanggce ingilizce konuşmanız istenmeyecektir o konuda rahat olun.
-
istenilen belgeleri hatırlayan var mı arkadaşlar
-
@falcon9 hocam sayfalarda az biraz geriye giderseniz istenilen belgeler yazıyordu sanırım
-
Daha önce kurumun mülakatına giren var mı ? Nasıl sorular sürüyor,ortalama kaç dakika sürüyor vb. konularda bilgi veren olursa seviniriz.
-
Istenen belgelerin aslı derken sadece diploma ve nüfus cüzdanını mı kastediyorlar?
-
@grejuva arayip sormadim ama ben de o sekilde oldugunu dusunuyorum. Arayip soran arkadas oldu mu?
-
Biliyorum bu soru için çok geç ama iibf açısından bu mesleği guy ile kıyaslayabilir misiniz arkadaşlar? Maddi olarak evet daha avantajlı anladığımız kadarıyla ama iş yükü bakımından durum nasıl acaba?