BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@nagehanggce bakalım kaç cuma daha bekleyeceğiz. Yeni bir duyuru gelmiş ekrana hemen heyecanla girdim ama.. Başka bir şeymiş
-
@Unikara11 bende öylee bir heyecanla baktım ama değil..bu cuma yine burda olcaz bakalım belki son beklemedir
-
@nagehanggce bu cuma da bitti bitecek
-
@Unikara11 vay arkadaş ya! o cuma bu cuma derken ömürden gidiyor.
-
@üstadsimon 5 ay oldu yaklaşık akıl alır gibi değil
-
İşkur mülakatlarıyla aynı tarihlerde olmuş galiba sizin mülakatlar. Belirsizlik netleşsin artık ya kazanamadıysak kazanamadınız desinler. Bu kaçıncı cuma kaçıncı hafta kaçıncı ay?
-
Beklemekten öyle çok sıkıldım ki
-
Hafta sonları bile girer bakar oldum bu ne böyle ya insanların psikolojisini bozuyorlar abim askerdeydi ona demiştim botaş mülakata girdim diye. Adam geldi evlenecek hala mülakat sonucu bekliyoruz biz.
-
Botaş’ı arayıp bilgi alabilen oldu mu? Güvenlik soruşturması vs mi bekleniyor?
-
@evandro aynen öyle gvs bitmesini bekliyoruz
-
şu ülkede bir gün bir günü tutmuyor.bir yıl bir yılı hiç tutmuyor.en son alımda 2-3 ayda açıklanan sonuçlar bu kez uzadıkça uzuyor.
-
İnsanları bıktırmak için izlenen bir politika mı acaba?
En sonunda işini gücünü diyip bıraksınlar diye mi ki başka aklıma bir şey gelmiyor cidden -
Güvenlik soruşturmaları şimdiye 10 defa bitmiştir. Bu işte başka bi iş var. Bürokrasi işte..
-
@azdrn katılıyorum hocam
-
Babam da bir kamu kuruluşuna girmişti bundan 15 yıl önce 6 ay sürmüş güvenlik soruşturması ama en azından kazanan kişiler belliymiş burada o da yok elimiz kolumuz bağlı
-
Artık bugün son olsun
-
Bugün linkedin’den Botaş çalışanı biri profilimi incelemiş
-
memurlar. net botaşın sonuçları açıklamamasını haber yapmış
-
@keynesyenadamm Bir kaç hafta önce de yapmıştı ama BOTAŞ pek dikkate almıyor gibi
-
Umudu kestim artık..