BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
aralık yds yi görmüyor evet. kurumumu arayalım?
-
@namı-diğer 5 farklı yeri arayı sonunda birisine ulaştım. Bilgi işlemin haberinin olduğunu bugün içerisinde düzeltileceğini söylediler.
-
İlan yayınlandı mi göremedim
-
ilan yayınlandı fakat sitemde sıkıntı var arkadaşlar yapabilen var mı?
-
“Bu işgücü istemi için gerekli olan şartları taşımadığınız için başvuru yapamazsınız. Meslek bilgisi eşleştirilemedi.”
Şeklinde bir hata veriyor.
-
Çok değil 3 entry önce adam hatanın sebebini ve aldığı bilgiyi yazmış, bakınız.
-
@adolf-stalin kardeş mesleği uzman yard. olarak guncelle
-
@akorkmaz1910 @namı-diğer işkur'a gidip başvuru yapabilirsiniz mesai saati bitmeden.
-
GENEL OKUL KRİTERİ EŞLEŞMEDİ HATASI ALAN VAR MI ACABA?
-
kuruma ulaşamadım kamu yönetimi mezunuyum.Uluslarası i/siy. bilimi ve ul. iliş. bölümüne basvuramıyoruz di mi arkadaşlar bir arkadaşımız basvurulabilir demişti bilgi alabilen var mı?
-
Hiç umudum olmamasına rağmen başvurayım dedim 2017 P13 puanım kabul edildi. Nihai liste 4 Ocak tarihinden sonra belli olacakmış.
-
@north-remembers hocam başvuru nerden bulamadım
-
Daha kabul etmiyor yahu... Denemek için yds istemeyen yerlere de başvurdum yine olmadı...
Devlet: Türkiye
Kurum: İşkur
Uğraş: İşe Alım
Çalışma Performansı: 10 üzerinden 0.001 -
@aroma işkurun internet sitesinde botaş yazın aramaya hocam 10 sayfa ilan çıkıyor tek tek bulabildim bölümümü
-
Sistem düzelmiş YDS’yi görüyor artık.
-
Kpss için İşkur sisteminde sınav giriş tarihi gözükmüyor , herhalde 10 yıl önceki puanlar bile geçerli
Ki benim bildiğim BOTAŞ sadece o senenin puanlarıyla alım yapıyordu. -
arkadaşlar 5 katı mı çağırıyorlar mülakata ?
-
ben hala giremiyorum
-
Google Chrome yerine Microsoft Edge (Explorer) kullanırsanız daha iyi olur.Site Microsoft Edge (Explorer) ile daha iyi çalışıyor.
-
arkadaşlar nereleri tercih ediyorsunuz